Duckadam: «Da, sunt preşedinte de imagine!»

"Nu ştiu în primul rând dacă voi lua bani de la Steaua. Nu am niciun contract semnat până în acest moment", a mărturisit ieri Duckadam. "Eroul de la Sevilla" a recunoscut totodată, în premieră, că nu are prea multe atribuţii în cadrul clubului.

„Transferurile le face patronul, aşa se întâmplă la majoritatea cluburilor. Atribuţia mea principală constă în reprezentarea imaginii clubului. Rolul lui Valeriu Argăseală? El este preşedintele executiv. În fapt, el coordoneaza activitatea de la club", a explicat Helmuth Duckadam.

Practic, Gigi Becali l-a chemat pe Duckadam de la Arad în încercarea de a contrabalansa plecările lui Piţurcă şi Ienei, mai ales că fanii ceruseră insistent ca Valeriu Argăseală să nu mai ocupe fotoliul de preşedinte şi în noul sezon.

O dovadă în plus a faptului că Helmuth Duckadam nu are nicio putere la Steaua este şi un episod petrecut săptămâna trecută în curtea grupării din Ghencea.

Fostul său coleg din echipa care a câştigat Cupa Campionilor, Lucian Bălan, a fost pus pe liber de către Ţiţi Dumitriu şi Ispas Cojocaru, cei care conduc acum Academia de Fotbal a roş-albaştrilor. Atunci, Bălan i-a cerut ajutorul lui Duckadam, dar fostul portar i-a spus că nu are ce face.

„L-am sunat pe Duckadam să mă ajute, dar nu a putut să facă nimic în faţa lui Argăseală", a declarat fostul mijlocaş al Stelei ‘86.

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg