Duckadam se dezice de Marius Lăcătuş

„M-am hotărât să stau la Steaua în mandatul lui Marius Lăcătuş. Dacă nici Lăcătuş nu are rezultate, atunci nu are rost să mai rămân. Eu mi-am propus să stau cam doi-trei ani în Ghencea, după care mă întorc la mine la Arad", spunea Helmuth Duckadam în urmă cu câteva luni.

Acum, când scaunul lui Lăcătuş se clatină serios, Gigi Becali având deja un acord de principiu cu Olăroiu, preşedintele Duckadam şi-a schimbat şi el discursul într-un mod radical.

„Atmosfera e una de la o echipă care e pe locul 7, nu poate fi dintre cele mai bune, nu e un loc care ne onorează. Patronul îşi spune părerea, iar antrenorul trebuie să accepte asta", a spus Duckadam într-o emisiune televizată.

Fostul portar a zis apoi că n-ar fi o surpriză foarte mare dacă Gigi Becali ar decide să renunţe la serviciile antrenorului de 47 de ani: „Până şi Rafa Benitez, care e un antrenor mare, a fost pus pe liber de Moratti când a ajuns cu Interul pe locul 6, deşi câştigase Campionatul Mondial al Cluburilor".

Revenirea lui Mihai Stoica în Ghencea a însemnat marginalizarea până aproape de izolare a lui Duckadam la Steaua. Practic, managerul a preluat toate atribuţiile unui preşedinte, iar funcţia lui Helmuth a mai rămas doar pe hârtie.

Mai mult de atât, Meme e înconjurat şi de colaboratorii de încredere din perioada Unirea Urziceni, aşa că fostul mare portar nu prea-şi mai găseşte locul în Ghencea. Faptul că Duckadam nu e preşedinte decât de ochii lumii este demonstrat şi de absenţa unui birou al său în Ghencea.

Meme, Argăseală, dar şi restul conducătorilor au fiecare câte o încăpere în care îşi desfăşoară munca, iar Duckadam este singurul dintre oficialii importanţi care nu deţine aşa ceva.

De partea administrativă a echipei se ocupă Valeriu Argăseală, de cea tehnică Mihai Stoica, în timp ce Helmuth nu poate reprezenta deloc clubul în acte. „Atribuţia mea principală constă în reprezentarea imaginii clubului", a recunoscut Duckadam, care nici măcar n-a semnat un contract de muncă cu Steaua.

FotoJet (1) jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
serial wednesday jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
concediu ingrijirea copilului jpg
cub Kirstie Alley
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Top 20 cele mai bune gadgeturi pe care le poți oferi cadou, sursă foto: Pixabay
idei de cadouri cu un buget de 100 de lei jpg
Structura anului școlar 2023  Cum vor învăța elevii
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg