E milionară, dar mătură pe stradă

image
Mătură străzile oraşului şase zile din şapte

Incredibil, dar adevărat! Yu Youzhen este o femeie bogată din oraşul Wuhan care lucrează din plăcere ca măturătoare. Chiar dacă are o avere de mai multe milioane de dolari, nu renunţă la mătură.

Are 17 proprietăţi evaluate la 12 milioane de dolari (circa 40 milioane lei), împreună cu soţul său, dar lucrează cu normă întreagă la salubritate. Chinezoaica Yu Youzhen, de 53 de ani, lucrează ca măturătoare şase zile din şapte.

Merge cu bicicleta la serviciu

image
Mătură străzile oraşului şase zile din şapte

Se scoală zilnic la ora 3.00 şi, împreună cu colegii de muncă, mătură lună străzile oraşului. Chiar dacă a făcut avere împreună cu soţul, Yu Youzhen nu renunţă în ruptul capului la contractul de muncă pe care l-a semnat în urmă cu 15 ani, la Biroul de Curăţare a străzilor din districtul Chengguan al oraşului Wuhan.

image
Mătură străzile oraşului şase zile din şapte

Ca măturătoare, are un salariu de 228 de dolari (circa 750 lei) pe lună. Femeia spune că munceşte din greu, deşi averea i-ar putea permite să trăiască regeşte, pentru a da un bun exemplu copiilor ei.

image
Yu Youzhen

"Vreau să înveţe valoarea banului şi să nu aibă impresia că li se cuvine orice, fără muncă". După exemplul mamei, fiul lucrează ca şofer, cu 320 de dolari (1.052 lei) pe lună, iar fiica are o slujbă de 481 dolari (1.582 lei) pe lună, potrivit "Wuhan Evening News". Femeia e hotărâtă să dea proprietăţile statului, dacă odraslele nu vor continua să muncească.

Goleşte coşurile de gunoi

simeon stalpnicul png
Mătură străzile oraşului şase zile din şapte

Yu Youzhen şi soţul ei au făcut bani muncind din greu la cultivarea legumelor în satul Huojiawan din Donghu în anii 1980.

"Munca este importantă nu numai pentru a obţine bani. Este importantă pentru că te ţine în priză. Lenea duce la tot felul de rele obiceiuri", spune femeia. Femeia este astăzi o "magnată în domeniul imobiliar", dar nu renunţă la munca de jos, chiar dacă are în conturi 1,5 milioane dolari.

- Născută: în 1960, în Wuhan- Domeniu de afaceri: agricultură, imobiliare- Firme: Imobiliare Youzhen- Avere: 13,5 milioane dolari

cub theo rose png
Screenshot (539) png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
„ genie jpg
Submarinul nuclear Belgorod FOTO Profimedia
image
image
image
image
pelerini sf parascheva 4 jpeg
tarom  Mediafax jpg
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg