E milionar─â, dar m─âtur─â pe strad─â

19 ianuarie 2013
image
M─âtur─â str─âzile ora┼čului ┼čase zile din ┼čapte

Incredibil, dar adev─ârat! Yu Youzhen este o femeie bogat─â din ora┼čul Wuhan care lucreaz─â din pl─âcere ca m─âtur─âtoare. Chiar dac─â are o avere de mai multe milioane de dolari, nu renun┼ú─â la m─âtur─â.

Are 17 propriet─â┼úi evaluate la 12 milioane de dolari (circa 40 milioane lei), ├«mpreun─â cu so┼úul s─âu, dar lucreaz─â cu norm─â ├«ntreag─â la salubritate. Chinezoaica Yu Youzhen, de 53 de ani, lucreaz─â ca m─âtur─âtoare ┼čase zile din ┼čapte.

Merge cu bicicleta la serviciu

image
M─âtur─â str─âzile ora┼čului ┼čase zile din ┼čapte

Se scoal─â zilnic la ora 3.00 ┼či, ├«mpreun─â cu colegii de munc─â, m─âtur─â lun─â str─âzile ora┼čului. Chiar dac─â a f─âcut avere ├«mpreun─â cu so┼úul, Yu Youzhen nu renun┼ú─â ├«n ruptul capului la contractul de munc─â pe care l-a semnat ├«n urm─â cu 15 ani, la Biroul de Cur─â┼úare a str─âzilor din districtul Chengguan al ora┼čului Wuhan.

image
M─âtur─â str─âzile ora┼čului ┼čase zile din ┼čapte

Ca m─âtur─âtoare, are un salariu de 228 de dolari (circa 750 lei) pe lun─â. Femeia spune c─â munce┼čte din greu, de┼či averea i-ar putea permite s─â tr─âiasc─â rege┼čte, pentru a da un bun exemplu copiilor ei.

image
Yu Youzhen

"Vreau s─â ├«nve┼úe valoarea banului ┼či s─â nu aib─â impresia c─â li se cuvine orice, f─âr─â munc─â". Dup─â exemplul mamei, fiul lucreaz─â ca ┼čofer, cu 320 de dolari (1.052 lei) pe lun─â, iar fiica are o slujb─â de 481 dolari (1.582 lei) pe lun─â, potrivit "Wuhan Evening News". Femeia e hot─âr├ót─â s─â dea propriet─â┼úile statului, dac─â odraslele nu vor continua s─â munceasc─â.

Gole┼čte co┼čurile de gunoi

simeon stalpnicul png
M─âtur─â str─âzile ora┼čului ┼čase zile din ┼čapte

Yu Youzhen ┼či so┼úul ei au f─âcut bani muncind din greu la cultivarea legumelor ├«n satul Huojiawan din Donghu ├«n anii 1980.

"Munca este importantă nu numai pentru a obţine bani. Este importantă pentru că te ţine în priză. Lenea duce la tot felul de rele obiceiuri", spune femeia. Femeia este astăzi o "magnată în domeniul imobiliar", dar nu renunţă la munca de jos, chiar dacă are în conturi 1,5 milioane dolari.

- Născută: în 1960, în Wuhan- Domeniu de afaceri: agricultură, imobiliare- Firme: Imobiliare Youzhen- Avere: 13,5 milioane dolari

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
3 helen mirren jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg