Ea are sânii de 24 kg

image
tate

Când iese pe stradă, oamenii rămân înmărmuriţi. A fost omologată ca fiind femeia cu cei mai mari sâni din lume! Nu conţin silicon, dar nu sunt nici 100% naturali.

Cele 24 de kilograme pe care Chelsea Charms , 35 de ani, le cară după ea în fiecare zi, din cauza sânilor, nu au apărut de la mama-natură. Chelsea şi-a obţinut bustul, încă în creştere, prin folosirea unei substanţe interzise în America.

Această a iritat ţesuturile mamare, care au început să producă fluide ce sunt absorbite de implanturi. Procedura a fost intens folosită de americance, dar, din cauza riscurilor, a fost interzisă.

2011- Chelsea e numită femeia cu cei mai mari sâni din lume

simeon stalpnicul png

Pe site-ul ei, Chelsea spune că sânii îi cresc în fiecare lună cu aproximativ 25 de milimetri şi că merge frecvent la un medic specialist, care îi drenează fluidul în exces.

„Nu sunt supărată. Mă simt mândră de sânii mei. I-am şi botezat. Pe unul îl cheamă Itsy şi pe celălalt Bitsy. E drept că sunt uneori o povară, dar m-am obişnuit", a declarat ea. Chelsea a primit fel de fel de oferte din partea unor companii care produc filme porno, dar nu le-a luat în seamă.

Vezi aici mai multe imagini!

simeon stalpnicul png
tate
Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Roxana, alături Liviu Guță
Perez
FOTO Traian Goga jpg
image
image
image
image
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu