Ei sunt campionii mondiali ai ideilor nebune

Ultima actualizare:

    Gemenii Yanai şi Barak  se distrează de minune  în compania celor patru  bone care le dau târcoale
Gemenii Yanai şi Barak se distrează de minune în compania celor patru bone care le dau târcoale

Mare e grădina lui Dumnezeu şi mulţi sar gardul! La capitolul idei „creţe”, întreaga planetă pare să fi intrat în febra competiţiei. Şi cum unii au reuşit să ridice prostia la rang de artă, Click! vă poate prezenta cele mai ingenioase soluţii găsite de unii pentru diverse probleme. De la lanternele montate în loc de faruri şi până la cuşca pentru gemenii gălăgioşi, toate au intrat în topul Click! al ideilor nebune.

Fotograful israelian Guy Vainer, de 33 de ani, s-a trezit tată de gemeni în 2016 când soţia lui, Dalit, i-a născut pe Yanai şi Barak. Şi cum meseria de părinte nu presupune zile libere, Guy s-a apucat să şi-o exercite cum a ştiut el mai bine. A folosit mască de gaze atunci când schimba scutece, şi-a modificat bicicleta adaptându-i cărucior în faţă şi a instalat pe coada de la mătură un dispozitiv pentru două biberoane care îi permitea să urmărească meciul de fotbal şi să îşi hrănească în acelaşi timp odraslele. Însă cea mai tare creaţie a sa a fost cuşca pentru gemeni. Le-a amenajat micuţilor Yanai şi Barak o cuşcă din metal şi i-a instalat în curtea casei lor din Slomi.

Nu a vrut faruri  bi-xenon,  a preferat  tri-lanterna  cu LED
Nu a vrut faruri bi-xenon, a preferat tri-lanterna cu LED

Evident, contrariaţi, cei patru dulăi ai familiei s-au conformat rapid noului statut şi au început să îi distreze pe gălăgioşi. În felul acesta, Guy a avut parte de o jumătate de oră de pauză şi s-a bucurat din plin de timpul liber. Invenţia lui a fost criticată de cârcotaşi, iar Dalit l-a degrevat de sarcinile parentale şi a intrat în concediu maternal. Însă Guy nu e singurul om „creativ” în situaţii limită. Pe plaja din Copacabana, Rio de Janeiro, Brazilia, un turist venit din Germania a găsit o metodă inedită să se protejeze de soare.

Şi-a vârât umbreluţa de plajă în străfundurile pantalonilor de înot şi a ieşit la promenadă pe faleză. Evident, ciudăţenia nu a scăpat nefotografiată de trecătorii uimiţi. Un ciclist american a ţinut morţiş să termine o cursă pentru amatori desfăşurată în statul Colorado, chiar şi după ce a rămas fără roata din faţă a bicicletei. Aşa că a prins de furca bicicletei una din rolele iubitei lui şi a continuat să pedaleze. În căminele studenţeşti „cinematograful leneşului” este o practică uzuală pentru cei care au chef să vadă un film de pe telefonul mobil şi să nu le amorţească mâinile pe gadget. Ce poate fi mai romantic decât o îmbrăţişare pe bancheta din spate a maşinii? Dar dacă maşina ajunge la Dezmembrări, ne putem da uţa cu... banchetuţa. Nu aveţi cască şi mergeţi pe motocicletă? Siguranţa înainte de toate ,aşa că puteţi folosi o ţeavă, o conductă sau orice altceva găsit prin gospodărie. Cel mai tare cozoroc improvizat ad-hoc este cel făcut din cutia de pizza. Dacă s-a stricat un far, nu vă panicaţi: trei lanterne cu LED montate „isteţ” fac o lumină incredibilă pe şosea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net