El a inventat aparatul care îţi află toate bolile dintr-un singur fir de păr

În orice ţară normală din lume lectorul universitar Mircea Braşoveanu ar fi fost sprijinit de toate instituţiile statului pentru a-şi continua munca de cercetare în domeniul medical începută în urmă cu un sfert de secol.

Mai citeşte:

O româncă a descoperit leacul pentru Alzheimer

Americanii au descoperit pilula „Trăieşti 100 de ani"

Un indian a inventat mâncarea anticancer

Rezultatul cercetărilor sale este constituit de un aparat şi o metodă prin care diagnosticarea bolilor şi prescrierea tratamentelor se realizează în urma unei analize a talpei piciorului şi a unui fir de păr.

Zeci de mii de pacienţi

Concret, diagnosticarea se face prin analiza unui fir de păr al pacientului şi a tălpii piciorului, ulterior fiind identificat şi remediul necesar. Mircea Braşoveanu spune că talpa piciorului este o bancă de date importante despre fiecare dintre noi.

La fel şi firul de păr, de aici provenind informaţii genetico-energetice. „În general încerc să elimin medicamentele chimice din tratament, chiar dacă sunt compatibile cu aceea persoană".

Bărbatul ne-a spus că a şcolarizat, în timp, aproape 3.000 de persoane din toată ţara şi a ajutat zeci de mii de persoane bolnave. Are rezolvate şi cazuri cunoscute în ţară:

„Au venit nişte oameni cu un bolnav de cancer. Îl dăduseră din spital, să moară acasă. Îi mai acordaseră 48 de ore de viaţă, dar eu am simţit că are o scânteie de viaţă în el. I-am dat reţete de ceaiuri şi a mai trăit cinci ani, murind din prostie: l-a prins ploaia şi a făcut dublă pneumonie", spune omul.

Mircea Braşoveanu nu a vurt să-şi vândă invenţia în Germania, sperând că, la un moment dat, aparatul său va fi apreciat la justa valoare în ţara noastră. Pentru aceasta, însă, trebuie ca şi românii să vadă cu alţi ochi „competiţia" dintre medicamentele chimice şi tratamentele naturiste.

Întrebări şi răspunsuri

Sunt inventatorii români sprijiniţi în vreun fel?

Nici pe departe aşa ceva şi când afirm aceasta am experienţa personală în spate. În alte state nu trebuie să materializezi ideea, ci doar să o ai şi deja eşti luat în considerare. Eşti introdus într-o echipă de cercetare şi ai parte de ajutor pentru a pune în practică ideea.

Cum aţi fi fost „primit" cu asemenea invenţie?

Cel mai elocvent exemplu poate fi următorul: ani de zile în România nu mi-a fost brevetată invenţia pe motiv că nu există specialişti în domeniu care să aprecieze calităţile cercetărilor noastre.

Profil

Născut: 4 februarie 1960, com Târlungeni, jud. Braşov

Studii: master în Politici Publice şi Sociale

Profesie: profesor asociat Univ. „Transilvania"

Familie: căsătorit, un copil

mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
andreea marin si cove jpg
Amal și George Clooney (8) jpg
david si victoria beckham
maurice munteanu
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
Kristina Cepraga Dana Savuica E OK sa fii vedeta 2018 jpeg
Mircea Geoană Foto Captura video FB
Reuniunea Consiliului de Securitate al ONU EPA-EFE
image
image
image
image
harry charles jpg
foto1 dolari shutterstock 253550602 jpg
foto caseta avere   birou arhiva persoanala Alexandru Arsinel jpeg
criza energetica bec econom jpeg
meghan markle 1 jpg
funeralii elisabeta