El administrează casele a 300 de români

Ultima actualizare:

În acelaşi timp este administratorul unui complex de locuinţe din Carugate (Milano), poreclit „Micul Bucureşti", unde locuiesc peste 300 de români. „Îi ştiu pe toţi pe nume, le ştiu problemele pentru că şi eu am trecut prin ce trec ei", spune Nino.

A ajuns în Italia în 1996 „din spirit de aventură", venind din Franţa. Prima lui „casă" a fost de fapt un garaj, situat în actualul complex de blocuri pe care acum îl administrează. „Nu aveam acte şi în acele vremuri nu puteai închiria nimic fără permis de şedere", povesteşte Nino.

Pleca la muncă dimineaţa devreme şi se întorcea seara târziu să nu-l vadă cineva şi să-l denunţe poliţiei. Asta până în ziua în care a dat nas în nas exact cu proprietarul imobilelor, un elveţian. Acesta a apreciat comportamentul echilibrat şi calculat al lui Nino şi, nu mult timp după ce i-a dat în chirie un apartament, i-a propus să ia în gestiune complexul.

Cu toate acestea, „Nino" se consideră aceeaşi persoană modestă dintotdeauna. „La început câştigam 1.000 de euro pe lună şi mă descurcam. Acum am o cifră de afaceri de peste două milioane de euro, dar am acelaşi «salariu», pentru că reinvestesc tot ce pot", mărturiseşte el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
Alegeri 2024  buletin vot FOTO Mediafax jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net