El este noul "Burlacul" din emisiunea lui Cătălin Botezatu! - FOTO/VIDEO

Ultima actualizare:

Conform celor de la STL.ro noul "Burlac" al Antenelor este Edwarf Popescu Strohlen, cunoscut ca cel mai tânăr miliardar al naţiunii.

Iată cum l-a descris Bote, la Acces Direct pe acest În vârstă de 27 de ani,

"E un burlac extraordinar, e un prinţişor! E un bărbat vânat nu doar de fetele din România, ci de fetele din toată lumea. E un băiat foarte bogat, dintr-o familie foarte bună. E foarte frumos şi foarte şarmant.

Trăieşte în România, dar s-a născut pe alte meleaguri. Nu pot să spun mai mult! Cert este că e prinţul tipic pe care orice femeie din România  îl aşteaptă.

GALERIE FOTO PAPARAZZI cu Bote şi noul Burlac suprinşi la cafenea!

E tânăr, frumos, are ochi albaştri, e foarte bogat, şarmant, deştept, are simţul umorului. Face parte dintr-o familie foarte bună, părinţii locuiesc la Monte Carlo, au nişte afaceri extraordinar de mari.

Nu e un băiat de bani gata, e un băiat care munceşte foarte mult, tocmai de aceea a stat în umbră până acum. Dacă era un băiat de Dorobanţi, cu siguranţă l-aţi fi văzut până acum", a spus Bote

Mai mult, chipul "prinţişoruuil" Edward Strohlen apare în spotul de prezentare al ediţiei cu numărul doi al show-ului Burlacul.

Vezi aici clipul!

image
image
image
image
image
image
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net