Ele se bat pentru 60.000 €

image
Bianca Drăguşanu, 29 de ani, 1,80 m, 56 kg

Mai sunt trei săptămâni până când opt vedete vor intra în ringul viselor. Miza este una pe măsură, 60.000 €, şi pentru asta patru frumuseţi feminine autohtone se vor bate în cel de-al 13-lea sezon „Dansez pentur tine", show ce va debuta vineri, 26 octombrie, la PRO TV.

„Dansez pentru tine" se pregăteşte să revină în forţă din 26 octombrie, la PRO TV! Cele mai tari opt vedete ale momentului, patru feminine şi patru masculine, vor începe în câteva zile repetiţiile la Buftea, pentru a putea intra peste doar trei săptămâni în „rigul viselor", alături de concureţii care vor veni în faţa telespectatorilor cu cazuri care mai de care mai impresionante. Cele patru frumuseţi feminine alese de producătorii show-ului după îndelungi negocieri sunt: Bianca Drăguşanu, „Bebeluşa" Oana Ioniţă, actriţa Monica Davidescu şi Nicoleta Luciu.

Toate cele patru au în spate poveşti de succes, însă de departe Bianca Drăguşanu şi Nicoleta Luciu sunt „răsfăţatele" acestui show, ele fiind cele mai mediatizate vedete ale momentului.

Deşi s-a văitat ba că are probleme în amor, ba că are tijă în picior şi nu poate dansa, Bianca Drăguşanu a trecut peste toate şi va strange din dinţi pentru cei 60.000 de euro puşi la bătaie în apriga competiţie de la PRO TV. Nicoleta Luciu şi-a pus silicoane de 500 de ml la începutul anului, după naşterea tripleţilor, însă sânii voluptuoşi nu o vor împiedica să danseze zilnic ore întregi, ea spunând că va purta bustiere speciale la repetiţii.

Iată vedetele masculine

Marian Drăgulescu, Şerban Copoţ, solistul trupei Animal X, Pavel Stratan şi Daniel Max Dragomir, fost concurent la „Vocea României", sunt cei patru masculi aleşi de producătorii show-ului „Dansez pentru tine" să intre în ring la actuala ediţiie.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Competiţia va fi acerbă pentru că băieţii, unii dintre ei, au ceva aptitudini în domeniu. Drăgulescu a făcut gimnastică de performanţă, iar Şerban de la trupa Animal X este cunoscut ca un dansator de house foarte bun.

Iar Daniel Max Dragomir a fost foarte apreciat pe când concura la „Vocea României" pentru coregrafiile sale. Mai puţin „dotat" la acest capitol e Pavel Stratan, dar acesta va încearca să recupereze prin repetiţiile istovitoare.

Bianca Drăguşanu, 29 de ani, 1,80 m, 56 kg

+Mănâncă doar o roşie pe zi, are o siluetă uşoară ca un fulg fapt care o ajută la mişcările mai grele de dans, atunci când este ridicată de partener;+Nu mai are iubit, îşi dedică tot timpul repetiţiilor.-Are o tijă în piciorul drept, a fost operată anul trecut la ambele picioare la Cluj;-Nu este considerată un talent în materie de dans.

Monica Davidescu, 40 de ani, 1,82 m, 60 kg

+Înainte de a fi actriţă, a fost învăţătoare, dansatoare şi model. Acum a devenit profesoară de dans clasic;+Primeşte sfaturi de la soţul ei, Aurelian Temişan, care a concurat şi el la „Dansez";-Este cea mai în vârstă dintre concurente, deci va trebui să tragă mai tare la repetiţii, pentru a nu fi mai prejos;-Are o fetiţă de doi ani acasă, pe micuţa Dora. Îi va duce dorul.

Oana «Bebeluşa»,30 de ani, 1,70 m, 56 Kg

+La vârsta de 4 ani a început să ia lecţii de balet;+Are o vastă experienţă ca dansatoare: a fost balerină la operă şi la teatru; a dansat în clubul „Amnesia" din Ibiza şi în emisiunea „Cronica Cârcotaşilor" (Prima TV)-Are o fetiţă, Isabel, căreia îi va duce dorul cât timp e la repetiţii;-Are probleme sentimentale, e despărţită de tatăl copilului ei, care stă în Spania.

Nicoleta Luciu,32 de ani, 1,71 m, 63 kg

+Este una dintre cele mai populare vedete în România, telespectatorii o vor vota negreşit;+Este cântăreaţă, deci are ritmul în sânge.-Şi-a pus silicoane de 500 de ml la începutul anului după naşterea tripleţilor. Poartă bustieră pentru că o jenează la mişcările mai complicate de dans;-Are patru copii, îi va lăsa cu bona şi cu soţul acasă.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Narcisa Suciu pe scena  jpg
Tora Vasilescu
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub bianca dragusanu png
iulia albu
4 bianca brad png png
Teava gaze apa FOTO Shutterstock jpg
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
image
image
image
image
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
parlament jpeg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Ceapa 1 jpg