«Eleva lui Mazăre» gonea cu 100 la oră prin comună

Bruneta devenită celebră după un pictorial în Playboy, unde a apărut alături de primarul Radu Mazăre îşi adaugă numele pe lista celebrităţilor autohtone care au rămas fără permis de conducere pe şoselele din judeţul Buzău.

La nici o lună după ce şi-a tamponat bolidul pe un drum din Capitală, Mădălina a rămas şi fără permis auto, după ce a fost surprinsă de aparatul radar, pe DN 2 E 85, rulând cu peste 100 de km/h pe raza localităţii Spătaru. Chiar dacă au recunoscut-o, poliţiştii din echipajul care acţiona în acea zonă a aplicat legea. Poliţiştii i-au reţinut Mădălinei carnetul de conducere pentru 90 de zile.

„Acum vin spre Bucureşti, circul cu dovadă. Nu pot să spun mai multe, cert e că dacă am vreo nemulţumire faţă de domnii poliţişti, voi merge la secţie să rezolv", ne-a declarat ieri Mădălina Pamfile.

Poliţiştii buzoieni de la Rutieră au făcut mai multe „victime" în rândul vedetelor. - 11 noiembrie 2012. Pepe a fost surprins pe drumul European E 85 circulând cu 104 km/h. - 1 noiembrie 2012. Dani Coman, portarul de la FC Vaslui, a rămas pieton după ce a fost surprins în timp ce îşi conducea maşina cu 158 km/h în afara localităţii Poşta Câlnău. - 10 octombrie 2011. Mihaela Borcea a rămas fără permis pentru trei luni. Conducea cu 116 km/h, în Buzău. - 1 mai 2007. Luminiţa Anghel şi-a lăsat permisul la Buzău după ce a fost prinsă în trafic rulând cu o viteză de 155 km/h.

Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Roxana, alături Liviu Guță
BeFunky collage (18) jpg
cub iosif rotaru png
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
Tragedie Indonezia, EPA jpg
marilyn monroe
regele charles jpg
Submarin rus din clasa Borei FOTO mil.ru/Wikipedia
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
Tragedie Indonezia, EPA jpg
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png