Esca, nu ţi-e ciudă? Fosta corespondentă Adevărul, cea mai bună prezentatore de ştiri din România


    Adriana Nedelea
Adriana Nedelea

Jurnalista a primit, luni seară, premiul pentru cea mai bună prezentatore de ştiri din ţară.

Peste 140 de programe, 300 de realizatori și 19 posturi TV au intrat în competiție pentru premiile Asociației Profe­sio­niștilor de Televiziune din România (APTR) 2012. Printre câștigătorii celei de-a 22-a ediție a galei se numără Adriana Nedelea (Realitatea TV) și Gabriela Firea (Antena 1).

Adriana a fost desemnată cea mai bună prezentatoare de știri din România, iar Andreea Crețulescu a plecat acasă cu premiul pentru emisiune de investigație (emisiunea "Realitatea te privește").

"Nu este doar premiul meu, este premiul echipei Realitatea TV, este premiul producătorului şi editorului meu de la PRIME TIME NEWS de la ora 20.00, Daniela Geană şi Carmen Ghiţă, este premiul producătorului meu de la PRIME TIME News de la ora 23.00, Bianca Oanea. Sunt mândră că fac parte din echipa Realitatea TV. Acest premiu demonstrează că ne facem meseria foarte bine şi că echipa Realitatea TV a fost şi rămâne prima televiziune de ştiri din România", a declarat Adriana Nedelea.

Adriana a lucrat ca reporter pentru ziarul Adevărul, însă din 2006 a trecut, din nou, la pupitrul ştirilor.

"Am început să lucrez la Realitatea TV în decembrie 2006, ca reporter de evenimente sociale. Din iunie 2008 am trecut la pupitrul Ştirilor Realitatea TV. Înainte de asta am fost în echipa Radio România ActualităŢi, reporter Şi prezentator, pentru ca mai apoi să fac presă scrisă la Adevarul. Am absolvit Facultatea de Jurnalism la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu", mărturisea anterior, Adriana Nedelea."

cub kassandra rotariu png
cub andreea esca png
pexels Horoscop 3 noiembrie
cutremur 1977 agerpres 0 jpeg
onlyfans jpg
Survivor Romania webp
Imagine WhatsApp 2023 02 07 la 13 11 34 jpg
7 frontul poza mare jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1963971895 jpg
7 frontul poza mare jpg
calendar ortodox 2021 8 februarie sfantul mare mucenic teodor stratilat jpeg
onlyfans jpg
Cutremur Turcia, Getty jpg
Cutremur în Turcia FOTO Profimedia