EXCLUSIV Andreea Mantea nu cedează avansurilor lui Ştefan Stan

simeon stalpnicul png

Andreea Mantea se lasă greu de recucerit. În timp ce Ştefan Stan face eforturi să o aducă înapoi pe fosta lui iubită, bruneta nu prea mai vrea să audă de o împăcare cu el.

Ştefan Stan o vrea înapoi pe Andreea Mantea. De la despărţirea lor de la sfârşitul lunii iunie, artistul a stat mereu cu gândul la ea cu speranţa că, după ce timpul le va vindeca toate rănile, se vor împăca.

Însă Andreea nu pare să uite prea repede divergenţele dintre ei şi nici faptul că a fost înşelată în timpul relaţiei lor. Cei doi au reluat legătura după ce sexoasa brunetă s-a întors din vacanţa pe care a efectuat-o în Costa Rica şi se văd ocazional. Ştefan s-a gândit că mai au o şansă să se împace şi să redevină un cuplu.

Şi, totuşi, cu toate eforturile pe care acesta le face să o recucerească pe brunetă, ea este de neclintit. Se pare că Andreea Mantea, care între timp a fost surprinsă de paparazzi la mare cu Gabi Bădălău, nu este încă dornică să se întoarcă la fostul ei iubit.

Surse din preajma brunetei susţin că aceasta încă nu l-a iertat pe artist. Ştefan Stan a recunoscut pentru Click!, cu ceva timp în urmă, că a reluat legătura cu Andreea, dar nu a dorit să ofere şi alte detalii.

„Am ieşit cu Andreea în calitate de prieten la o cafea", a spus el. Cântăreţul care s-a făcut cunoscut la "Vocea României" a debutat aseară pe micul ecran la Prima TV, ca prezentator în emisiunea "Killer Karaoke".

Fosta lui iubită, Andreea Mantea, e liberă de contract. După ce şi-a dat demisia de la Kanal D, bruneta este mai relaxată şi, spune ea, cântăreşte ofertele. Întrebat recent cum ar reacţiona dacă ar deveni coleg cu Andreea în televiziune, artistul a spus că ar aştepta-o cu un buchet de flori.

Surse din apropierea lui Ştefan Stan au confirmat pentru Click! că solistul păstrează legătura cu Andreea. Cei doi vorbesc des la telefon, se consultă în fel şi fel de probleme şi dezvoltă o relaţie de prietenie.

"Mai au sentimente unul pentru celălalt. Nu se pot uita aşa de repede, dar nu e nimic mai mult decât atât. Nu se pot evita, simt nevoia să vorbească unul cu celălalt", ne-a explicat şi o prietenă de-a brunetei.

S-au împăcat de două ori

Din decembrie şi până la finele lunii iunie, când au pus capăt relaţiei, Andreea Mantea şi Ştefan Stan s-au despărţit de două ori. Primul declin al poveştii lor de amor a avut loc în februarie, când solistul a lăsat-o pe brunetă în spital şi a fugit la tatăl său grav bolnav. Au urmat câteva zile critice pentru celebrul cuplu, însă într-un final s-au împăcat şi, după două luni, s-au şi logodit.

Cei doi au locuit împreună aproape o jumătate de an. Nu a avut timp să se bucure de logodnă şi să facă nunta trâmbiţată, căci Andreea a aflat în aprilie că este înşelată de muzician cu o admiratoare. L-a iertat pentru fapta lui şi au încercat să redevină un cuplu. La sfârşitul lunii iunie, Andreea Mantea a anunţat că a rupt definitiv relaţia cu Stan.

EXCLUSIV Andreea Mantea minte de stinge ca să-l evite pe Ştefan Stan

Uite cu cine ar vrea să se însoare Ştefan Stan!

Ştefan Stan încă se mai gândeşte la Andreea Mantea? «Aş aştepta-o cu un buchet de flori» Iată în ce context!

EXCLUSIV! Andreea Mantea n-a rupt de tot relaţia cu Ştefan Stan. Ce spune artistul

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
cub andi moisescu png
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Kovacs
image
image
image
image
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg
Avionul lui Elvis Presley png