EXCLUSIV Ce bombă sexy a pus ochii pe Bogdan Vlădău! Se înfiripă o nouă idilă?

image
Bogdan Vlădău şi Sexy Brăileanca

De când a anunţat că nu mai este implicat în nicio relaţie sentimentală, fetele îi cam dau târcoale lui Bogdan Vlădău. Recent, el a petrecut câteva ore în compania Florinei Mihăilă, nimeni alta decât Sexy-Brăileanca. Cei doi s-au întâlnit la sfârşitul săptămânii într-un club şi se pare că discuţiile lor au continuat şi după seara cu pricina. 

Bogdan Vlădău nu a trecut neobservat într-un club din Brăila. Invitat să susţină un recital la un bal de boboci, fetele s-au înghesuit să se fotografieze cu el. Printre ele s-a numărat şi Florina Mihăilă, alias Sexy-Brăileanca. După ce au stat puţin de vorbă şi s-au întreţinut în discuţii amicale la un pahar, blondinei se pare că i s-au cam aprins călcâiele după Burlac. Cei doi au rămas în bune relaţii şi au continuat să ţină legătura prin mesaje pe o reţea de socializare.

simeon stalpnicul png
Bogdan Vlădău şi Sexy Brăileanca

"Bogdan este un băiat cu mult bun simţ. Îmi place mult de el, recunosc. Până la urmă, ce femeie nu şi l-ar dori ca partener", ne-a spus Florina Mihăilă.

Obişnuit să fie asaltat de admiratoare pe care să le trateze politicos, Bogdan Vlădău a recunoscut pentru Click! că mai ţine legătura cu Sexy-Brăileanca, însă nu se pune problema unei relaţii de dragoste între ei.

"Am mai vorbit pe Facebook. I-am spus ce mai fac, pe unde mă duc să cânt. De aici însă şi până la se înfiripa o idilă este cale lungă", ne-a spus Burlacul. 

Bogdan Vlădău s-a despărţit recent de fosta iubită, Daciana Ciochină, cea care i-a câştigat inima la emisiunea "Burlacul".

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
horoscop
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
Nord Stream FOTO Shutterstock jpg
Declaraţii Nicolae Ciucă - reducere cost combustibili - 23 iun 2022 / FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg