EXCLUSIV Cornel Patrichi, răsfăţat de soţie cu supă cu găluşte


    Cornelia şi Cornel  Patrichi sunt  împreună de 40 de ani
Cornelia şi Cornel Patrichi sunt împreună de 40 de ani

Pasiunea pentru dans i-a unit pe viaţă. Cornelia (62 de ani) şi Cornel Patrichi (68 de ani) sunt împreună de 40 de ani şi se iubesc la fel de mult ca-n tinereţe. Click! i-a vizitat acasă, într-o vilă cochetă din Pipera. Iată cum îşi petrece timpul celebrul cuplu de coregrafi după ce maestrul a fost înlocuit din juriul de la „Dansez pentru tine”.

Cornelia şi Cornel Patrichi locuiesc într-o zonă liniştită din Pipera. Gazdele noastre ne-au întâmpinat cu zâmbetul pe buze. Energia transpusă în dans de-a lungul carierei lor se reflectă şi dincolo de scenă. În timp ce domnul Patrichi destinde atmosfera cu glume şi povestiri amuzante, soţia lui este responsabilă de partea serioasă a interviului.

„Aici ne-am găsit liniştea după ce am revenit în ţară. Am stat 18 ani în Italia, unde am avut o şcoală de coregrafie", îşi aminteşte Cornelia Patrichi de perioada în care a iniţiat în tainele dansului mai multe generaţii de balerine italience. După o viaţă de muncă, soţii Patrichi şi-au permis, în sfârşit, să se relaxeze şi să se bucure de micile plăceri pe care ţi le oferă un trai confortabil. Pe lângă vila din Pipera, şi-au cumpărat o casă şi pe malul lacului Săruleşti, de lângă Bucureşti.

Cornelia este o gospodină desăvârşită

Cornelia şi Cornel  Patrichi sunt  împreună de 40 de ani
Cornelia şi Cornel Patrichi sunt împreună de 40 de ani

Se retrag aici în fiecare weekend, mai ales acum, de când Patrichi nu mai face parte din juriul emisiunii „Dansez pentru tine" de la ProTV. Cornelia Patrichi are grijă de animalele de companie, care îi sunt atât de dragi şi cărora le duce dorul în timpul săptămânii, iar coregraful se abandonează marii sale pasiuni, pescuitul, moştenită şi de fiul său, Alexandru (36 de ani), mândria familiei. Deşi avea înclinaţii spre dans, el a ales informatica. Părinţii săi nu au, însă, regrete că nu le-a călcat pe urme.

Coregraful e pasionat de pescuit

Cornelia şi Cornel  Patrichi sunt  împreună de 40 de ani
Cornelia şi Cornel Patrichi sunt împreună de 40 de ani

Alexandru este stabilit în Italia şi lucrează la o multinaţională. Cele mai frumoase momente din viaţa cuplului Cornel şi Cornelia Patrichi sunt cele în care fiul lor vine în România, iar familia se reuneşte la cină. Şi dacă tot a venit vorba despre mâncare, doamna Patrichi ne-a dezvăluit cea mai mare tentaţie culinară a maestrului: supa cu găluşte, pe care soţia lui, o gospodină desăvârşită, i-o pregăteşte cu multă pricepere şi mai ales dragoste.

La începutul noului sezon "Dansez pentru tine" (ProTV), Cornel Patrichi a primit o veste proastă: nu va mai face parte din juriu. El a fost 12 sezoane printre cei care au dat note concurenţilor din ringul de dans. Supărat, maestrul a spus că nu se aştepta la aşa ceva, mai ales că a fost înlocuit cu mult mai tânărul Edi Stancu. Soţia sa i-a luat apărarea şi, într-o scrisoare deschisă, a acuzat postul de televiziune că nu şi-a cerut scuze pentru decizia luată, care este de neînţeles.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
antonia sexy jpg
cub ioana ginghină png
4 front doctorita spagara jpg
cub isabela onoriu png
cub morris png
cub iuliana marciuc png
Fumat - tigara - femeie care fumeaza FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png
4 front doctorita spagara jpg
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg