EXCLUSIV FOTO Magda, uite ce mormânt neîngrijit are Şerban Ionescu!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A fost un actor iubit de toată lumea, iar zecile de filme în care a jucat au încântat generaţii întregi. După ce a plecat la Ceruri, însă, toată lumea l-a uitat. Chiar şi familia. Mormântul zace neîngrijit şi doar o poză mai aminteşte că acolo îşi doarme somnul de veci Şerban Ionescu.

Şerban Ionescu a plecat pe lumea cealaltă cu ultima dorinţă neîndeplinită: aceea de a divorţa de soţia lui! Şi se pare că a ştiut el ceva: la aproape un an de la moartea actorului, Magda Catone nici măcar nu mai trece pe la cimitir!

Dovada clară: mormântul lui Şerban Ionescu e printre puţinele de pe care lipsesc florile proaspete, ghivecele îngrijite sau ceva lumânări. Să fi fost oare "doamna Bonux" mai ocupată cu detaliile legate de moştenire?

simeon stalpnicul png

La scurt timp după moartea actorului, avocatul acestuia a susţinut că cea care i-a fost şi i-a rămas soţie lui Şerban n-ar moşteni nimic din averea actorului.

"Magda Catone nu deschide testamentul lui Şerban pentru că nu este în avantajul ei", a susţinut, la vremea respectivă, avocatul Cătălin Dancu. Ce-i drept, în ultimele luni înainte de moartea artistului, acesta a fost îngrijit doar de mama sa, în vârstă de 80 de ani, şi de o apropiată, Irina Lehan, despre care s-a vehiculat că i-ar fi fost amantă. Nici urmă de Magda Catone la căpătâiul bărbatului măcinat de scleroză amiotrofică, o boală cumplită, care, în mai puţin de un an, l-a imobilizat la pat şi i-a răpit darul vorbirii. Nici în ziua de azi, nu s-a stabilit ce şi cui a lăsat moştenire Şerban Ionescu.

Cert este că nici unul din posibilii moştenitori nu-şi face prea des drum pe la cimitirul Bellu din Capitală. Printre monumentul din marmură al lui Ion Dolănescu sau al Ancăi Parghel, locul de veci al lui Şerban este delimitat doar de un simplu gărduleţ metalic. Soţia nu a dorit să-i pună şi lui măcar o cruce din marmură albă, deşi cea mai ieftină nu depăşeşte 500 de lei.

"Fac şi eu ce se cade creştineşte, se va împlini un an şi voi face un parastas, asta e tot ce pot să spun. Nu vă mai pot spune nimic despre mormânt pentru că nu ştiu deocamdată. N-am detalii, adică. Asta e situaţia, e doar un mormânt acolo, o cruce, e la Bellu. Asta-i tot, mai mult de atât n-am ce să zic. Da, e şi un gărduleţ din metal. Nu pot şi nici n-am de gând să spun mai mult. Nu am nici un proiect sau altceva de gând să fac la mormânt", a spus Magda Catone, pentru ring.ro, în urmă cu o lună. Sâmbătă, pe 23 noiembrie, familia ar trebui să-i facă actorului pomana de un an.

Artistul a murit anul trecut

Şerban Ionescu a murit pe 21 noiembrie 2012, la vârsta de 62 de ani, la Spitalul Floreasca din Capitală, după o grea suferinţă. Actorul avea scleroză amiotrofică şi era ţintuit la pat. Acesta fusese diagnosticat iniţial, în 2011, cu borelioză, o boală gravă provocată de înţepătura unei căpuşe. Pentru a se însănătoşi, Guvernul l-a trimis la tratament în străinătate şi a plătit pentru el, din Fondul de rezervă, 88.000 de lei.

† Anda Călugăreanu a murit în 1992, la 46 de ani

simeon stalpnicul png

Şerban Ionescu are cel mai sărăcăcios mormânt. Cei care sunt înmormântaţi pe lângă actor au locurile de veci îngrijite. La actriţa Anda Călugăreanu, care a plecat dintre noi în urmă cu 21 de ani, locul de veci este tot din marmură albă şi este plin cu crizanteme. La fel şi la compozitorul Cornel Fugaru, unde familia i-a construit o criptă şi un monument din marmură neagră. În faţa mormântului sunt plantate flori de toate culorile.

† Cornel Fugaru a murit acum doi ani, la 61 de ani

simeon stalpnicul png

Magda Catone a lipsit de la ultimul film cu Şerban Ionescu

FOTO EXCLUSIV! Magda Catone, în doliu, dar zâmbitoare la premiera peliculei lui Mălăele!

Catone deschide testamentul lui Şerban când fiul lor o să facă 18 ani

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net