EXCLUSIV FOTO Magda, uite ce morm├ónt ne├«ngrijit are ┼×erban Ionescu!

simeon stalpnicul png

A fost un actor iubit de toat─â lumea, iar zecile de filme ├«n care a jucat au ├«nc├óntat genera┼úii ├«ntregi. Dup─â ce a plecat la Ceruri, ├«ns─â, toat─â lumea l-a uitat. Chiar ┼či familia. Morm├óntul zace ne├«ngrijit ┼či doar o poz─â mai aminte┼čte c─â acolo ├«┼či doarme somnul de veci ┼×erban Ionescu.

┼×erban Ionescu a plecat pe lumea cealalt─â cu ultima dorin┼ú─â ne├«ndeplinit─â: aceea de a divor┼úa de so┼úia lui! ┼×i se pare c─â a ┼čtiut el ceva: la aproape un an de la moartea actorului, Magda Catone nici m─âcar nu mai trece pe la cimitir!

Dovada clar─â: morm├óntul lui ┼×erban Ionescu e printre pu┼úinele de pe care lipsesc florile proaspete, ghivecele ├«ngrijite sau ceva lum├ón─âri. S─â fi fost oare "doamna Bonux" mai ocupat─â cu detaliile legate de mo┼čtenire?

simeon stalpnicul png

La scurt timp dup─â moartea actorului, avocatul acestuia a sus┼úinut c─â cea care i-a fost ┼či i-a r─âmas so┼úie lui ┼×erban n-ar mo┼čteni nimic din averea actorului.

"Magda Catone nu deschide testamentul lui ┼×erban pentru c─â nu este ├«n avantajul ei", a sus┼úinut, la vremea respectiv─â, avocatul C─ât─âlin Dancu. Ce-i drept, ├«n ultimele luni ├«nainte de moartea artistului, acesta a fost ├«ngrijit doar de mama sa, ├«n v├órst─â de 80 de ani, ┼či de o apropiat─â, Irina Lehan, despre care s-a vehiculat c─â i-ar fi fost amant─â. Nici urm─â de Magda Catone la c─âp─ât├óiul b─ârbatului m─âcinat de scleroz─â amiotrofic─â, o boal─â cumplit─â, care, ├«n mai pu┼úin de un an, l-a imobilizat la pat ┼či i-a r─âpit darul vorbirii. Nici ├«n ziua de azi, nu s-a stabilit ce ┼či cui a l─âsat mo┼čtenire ┼×erban Ionescu.

Cert este c─â nici unul din posibilii mo┼čtenitori nu-┼či face prea des drum pe la cimitirul Bellu din Capital─â. Printre monumentul din marmur─â al lui Ion Dol─ânescu sau al Anc─âi Parghel, locul de veci al lui ┼×erban este delimitat doar de un simplu g─ârdule┼ú metalic. So┼úia nu a dorit s─â-i pun─â ┼či lui m─âcar o cruce din marmur─â alb─â, de┼či cea mai ieftin─â nu dep─â┼če┼čte 500 de lei.

"Fac ┼či eu ce se cade cre┼čtine┼čte, se va ├«mplini un an ┼či voi face un parastas, asta e tot ce pot s─â spun. Nu v─â mai pot spune nimic despre morm├ónt pentru c─â nu ┼čtiu deocamdat─â. N-am detalii, adic─â. Asta e situa┼úia, e doar un morm├ónt acolo, o cruce, e la Bellu. Asta-i tot, mai mult de at├ót n-am ce s─â zic. Da, e ┼či un g─ârdule┼ú din metal. Nu pot ┼či nici n-am de g├ónd s─â spun mai mult. Nu am nici un proiect sau altceva de g├ónd s─â fac la morm├ónt", a spus Magda Catone, pentru ring.ro, ├«n urm─â cu o lun─â. S├ómb─ât─â, pe 23 noiembrie, familia ar trebui s─â-i fac─â actorului pomana de un an.

Artistul a murit anul trecut

┼×erban Ionescu a murit pe 21 noiembrie 2012, la v├órsta de 62 de ani, la Spitalul Floreasca din Capital─â, dup─â o grea suferin┼ú─â. Actorul avea scleroz─â amiotrofic─â ┼či era ┼úintuit la pat. Acesta fusese diagnosticat ini┼úial, ├«n 2011, cu borelioz─â, o boal─â grav─â provocat─â de ├«n┼úep─âtura unei c─âpu┼če. Pentru a se ├«ns─ân─âto┼či, Guvernul l-a trimis la tratament ├«n str─âin─âtate ┼či a pl─âtit pentru el, din Fondul de rezerv─â, 88.000 de lei.

ÔÇá Anda C─âlug─âreanu a murit ├«n 1992, la 46 de ani

simeon stalpnicul png

┼×erban Ionescu are cel mai s─âr─âc─âcios morm├ónt. Cei care sunt ├«nmorm├ónta┼úi pe l├óng─â actor au locurile de veci ├«ngrijite. La actri┼úa Anda C─âlug─âreanu, care a plecat dintre noi ├«n urm─â cu 21 de ani, locul de veci este tot din marmur─â alb─â ┼či este plin cu crizanteme. La fel ┼či la compozitorul Cornel Fugaru, unde familia i-a construit o cript─â ┼či un monument din marmur─â neagr─â. ├Än fa┼úa morm├óntului sunt plantate flori de toate culorile.

ÔÇá Cornel Fugaru a murit acum doi ani, la 61 de ani

simeon stalpnicul png

Magda Catone a lipsit de la ultimul film cu ┼×erban Ionescu

FOTO EXCLUSIV! Magda Catone, în doliu, dar zâmbitoare la premiera peliculei lui Mălăele!

Catone deschide testamentul lui ┼×erban c├ónd fiul lor o s─â fac─â 18 ani

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
image png
alina ilan laufer jpeg
plaje largite mamaia jpeg
Vladimir Putin FOTO AFP
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
steve jobs iphone4 jpg
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP
plaje largite mamaia jpeg
6 front masini electrice poza mare jpg