EXCLUSIV! «Isabel îi spune tată soţului meu»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De când s-a căsătorit cu tenorul Florin Budnaru, Oana Ioniţă a şters cu buretele trecutul alături de David, fostul iubit, şi totodată tatăl fetiţei ei, Isabel.

Relaţia cu spaniolul a durat doi ani, iar de când s-au separat, acesta s-a făcut nevăzut. Acum, Oana consideră că singurul tată al micuţei Isabel este soţul ei, Florin.

S-a căsătorit în iulie cu tenorul de la Teatrul de Operetă Ion Dacian, Florin Budnaru, iar acum este însărcinată în luna a patra, cu al doilea copil, cel mai probabil un băieţel. Deşi, în trecut, Oana Ioniţă nu punea mare preţ pe certificatul de căsătorie, iată că bărbatul pe care l-a cunoscut în urmă cu un an a făcut-o să-şi schimbe opinia brusc.

Fobia de căsătorie a căpătat-o pe bună dreptate după ce s-a despărţit de David, un spaniol mai mare cu 9 ani decât ea, căruia i-a dăruit o fetiţă, Isabel. La scurt timp după naştere, blonda a trăit adevărata dezamăgire, după ce s-a despărţit de tatăl copilului. Ea a ales să revină în ţară, iar spaniolului nici că i-a mai păsat de fiica lui. Florin Budnaru este cel care a ajutat-o să-şi cicatrizeze rănile şi mai ales să uite trecutul. „Eu mi-am dorit-o foarte mult pe Isabel şi atâta timp cât am suportul mamei şi al lui Florin este tot ce-mi doresc. Ce s-a întâmplat în trecut, relaţia cu David, nu mai contează!", a spus „Bebeluşa" Oana, pentru Click!

Pentru a încheia orice socoteală cu fostul iubit, aceasta a renunţat la pensia alimentară pe care trebuia să o primească micuţa. „David nu s-a mai interesat de ea. Anul trecut de ziua ei nu a sunat-o. Nu am vrut pensie pentru Isabel", a mai spus coregrafa. Fosta „Bebeluşă" a trăit sentimentul de familie, abia când fetiţa ei i-a spus „tată" tenorului.

„Lui Isabel i l-am prezentat pe Florin abia atunci când relaţia noastră a fost stabilă. Ea era mică şi nu putea să vorbească, însă când a început să înveţe, «tata» a fost printre primele cuvinte pe care l-a rostit şi pe care i le-a adresat. Mie îmi spune uneori pe nume, însă lui Florin niciodată. Relaţia dintre Florin şi fiica mea este foarte bună. Soţul meu se comportă ca un adevărat părinte, o iubeşte şi are grijă de ea. El este foarte ataşat de copii, aşa se întâmplă şi la cursurile de canto, are răbdare cu ei, îi iubeşte", ne-a mai spus Oana.

Catinca Roman, în război cu tatăl fetiţei sale

Designerul Catinca Roman şi dansatorul Bebe Dumitrescu au fost iubiţi până acum 12 ani. Cei doi au o fetiţă împreună, Calina, în vârstă de 14 ani, însă anul trecut, aceştia au rupt legătura. Surse din anturajul celor doi au spus că Bebe nu s-a mai implicat nici financiar, nici afectiv în creşterea fiicei lor. Dansatorul s-a apărat susţinând că dintotdeauna a avut grijă de fiica lui şi o va face şi în continuare, dar a recunoscut că între el şi Catinca s-a instalat o răceală.

Copiii lui Drăgulescu, ignoraţi de cinci ani

Larisa Stoica şi Marian Drăgulescu au avut scandaluri publice de aproape cinci ani, dar în vara aceasta au îngropat securea războiului de dragul celor doi copii Beatrice (9 ani) şi Richard (7 ani). Acum doi ani l-a dat în judecată pentru pensia alimentară pentru că nu o mai plătise de câteva luni.

La ultimul proces însă instanţa a luat în considerarea contribuţia din 2008 a fostului gimnast pe care a avut-o la implantul cohlear al lui Beatrice, şi a stabilit ca pensia de 442 de lei să fie plătită începând cu luna iulie a lui 2014. În momentul de faţă el are o relaţie frumoasă cu copiii şi cu fosta soţie.

Rocsana Marcu vrea să-l dea în judecată pe tatăl Mayrei

În urmă cu şapte ani, Rocsana Marcu a avut o relaţie cu Adrian Iliescu, fiul fostului primar din Giurgiu, însă după ce a rămas însărcinată, acesta a părăsit-o. Din iubirea lor a rezultat o fetiţă, Mayra, pentru care vedeta s-a judecat timp de trei ani pentru a demonstra paternitatea micuţei ei. A câştigat procesul în toamna lui 2012, însă despre bani sau alte cadouri nici nu poate fi vorba. Solista nu are nici un sprijin financiar. Acum, Rocsana se gândeşte serios ca să-l dea în judecată, din nou pentru pensie alimentară.

Cosmin Cernat, executat pentru neplata pensiei

Prezentatorul şi realizatorul tv, Cosmin Cernat, a fost nouă ani căsătorit cu fosta atletă Monica Iagăr, iar în 2009 s-au despărţit. Cei doi au împreună două fetiţe, Ayana (10 ani) şi Maya (cinci ani), de a căror educaţie sunt responsabili ambii părinţi. Cernat s-a recăsătorit în 2010, iar de când are o nouă familie a uitat să plătească pensia alimentară copiilor din prima căsnicie, în urmă cu trei luni, fosta sportivă a apelat la executorul judecătoresc pentru suma de 23.000 de lei pe care Cernat uitase s-o achite în ultimul an.

Piţi plăteşte pensia cu ţârâita

Vica Blochina s-a iubit timp de 16 ani cu Victor Piţurcă şi au împreună un băieţel de şase ani, pe Edan. Totul a fost bine şi frumos până în august 2011, când cei doi s-au certat. În decembrie 2011, Vica a decis să-l dea în judecată pe Piţurcă şi i-a cerut să-şi recunoască băiatul şi să plătească pensie alimentară. După un proces anevoios, instanţa a hotărât ca selecţionerul să plătească lunar o pensie alimentară de 2.600 de euro, dar se pare că Piţi îi trimite fiului mai puţini bani şi când îşi aduce aminte.

image
image
image
image
image
image
Medic doctor spital FOTO Shutterstock jpg
fericire pexels jpg
62264654 jpg
sarpe shutterstock 2259389283 jpg
calendar ortodox 2021 8 iunie sf teodor stratilat png
actrita freepik jpg