EXCLUSIV! Mariana: «Amanta îl face de bani pe Moculescu!

Ultima actualizare:

    Mariana Moculescu
Mariana Moculescu

Un nou scandal de proporţii izbucneşte între femeile din viaţa lui Horia Moculescu. Fosta lui soţie, Mariana, are un dinte dinte împotriva Alexandrei Velniciuc, colega lui de la emisiunea „ Atenţie, se cântă!". Ea o acuză pe blondă că, din postura de amantă, îi toacă toţi banii compozitorului.

Mariana Moculescu nu se lasă! După ce i-a făcut cu ou şi cu oţet atât pe fostul soţ, cât şi pe iubiţii ei, se ia acum colega lui Moculescu de la emisiunea „ Atenţie, se cântă!", de pe TVR 2.

Horia (75 de ani) şi Alexandra Velniciuc (32 de ani) au fost văzuţi foarte des împreună, gurile rele speculând că întrei ei există o relaţie de amor de mai bine de doi ani de zile.

Mariana o acuză direct pe Alexandra că îi este amantă lui Moculescu şi că s-ar folosi de relaţie pentru a-şi face un nume.

Alexandra Velniciuc (32 de ani) spune că vrea să se ţină departe de scandalurile în care urmăreşte s-o bage Mariana Moculescu

Alexandra Velniciuc  (32 de ani) spune că vrea  să se ţină departe de  scandalurile în care urmărește s-o bage Mariana Moculescu
Alexandra Velniciuc (32 de ani) spune că vrea să se ţină departe de scandalurile în care urmărește s-o bage Mariana Moculescu

„Este foarte mult interes la mijloc. Ea nici nu recunoaşte că este amanta lui Moculescu.

Se foloseşte de el ca să o ia prin spectacole şi să o ţină de maimuţoi în emisiunea pe care o prezintă la TVR 2, ca să poată mânca şi ea o pâine.

O prostituată autentică e cea care se foloseşte de un om cu 43 de ani mai mare, pentru a obţine un profit", a declarat Mariana, pentru Click!

Moculeasca este foc şi pară pentru că Nidia, fiica ei şi a compozitorului, nu mai este susţinută financiar de tatăl ei.

Horia Moculescu şi Alexandra Velniciuc prezintă o emisiune la TVR2

Horia Moculescu şi  Alexandra Velniciuc  prezintă o emisiune la TVR2
Horia Moculescu şi Alexandra Velniciuc prezintă o emisiune la TVR2

„Pe Nidia nu o mai ajută cu nimic, pentru că banii care i s-ar cuveni ei, se duc pe cadouri şi pe vacanţele pe care şi le petrece în ţări străine cu Velniciuc.

Ştiu că a fost cu ea în Israel, o plimbă destul. Din cauza ei, fiica mea nu mai primeşte nimic de la Moculescu", ne-a mai spus Mariana.

Şi în privinţa relaţiei dintre cei doi, pe care aceştia se chinuiesc s-o ascundă de doi ani, Mariana susţine că are destule dovezi care confirmă idila.

Compozitorul şi tânăra lui colegă au fost surprinşi iarna trecută, de fotoreporterii Click!, împreună, în maşină

Compozitorul şi tânăra  lui colegă au fost surprinşi  iarna trecută, de fotoreporterii  Click!, împreună, în maşină
Compozitorul şi tânăra lui colegă au fost surprinşi iarna trecută, de fotoreporterii Click!, împreună, în maşină

„Mi-au spus nişte prieteni că i-au văzut pupându-se în maşină. Dumnealui o vizitează la domiciliu.

A adus-o odată acasă, a intrat fără nici o jenă, de zici că era la ea, dar de când a gonit-o căţelul nostru, nu a mai dat pe aici!", şi-a vărsat năduful fosta soţie a compozitorului.

Contactată telefonic, Alexandra Velniciuc ne-a declarat:

"Nu mă interesează ce spune Mariana Moculescu. Eu am o viaţă foarte fericită şi până acum am încercat să stau departe de scandaluri şi de aceste mizerii. Aşadar, nici acum nu vreau să mă bag într-o zloată de gunoaie".

Au fost căsătoriţi 11 ani

Horia şi Mariana Moculescu s-au căsătorit în 1989 şi au divorţat în anul 2000, însă de atunci Horia şi Mariana Moculescu au continuat să locuiască sub acelaşi acoperiş, unde s-au tot certat şi au iscat scandaluri de proporţii pe la tv.

simeon stalpnicul png

Împreună au o fiică de 22 de ani, pe Nidia, care a fost şi ea implicată în conflictele publice dintre părinţii săi.

Horia Moculescu a încercat să fie discret cu viaţa lui intimă, însă Mariana nu s-a sfiit să apară în compania altor bărbaţi, cu care a pornit scandaluri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net