EXCLUSIV! Mihai Trăistariu dă 1.500 de lei pe lună pentru animalele străzii

simeon stalpnicul png

Mihai Trăistariu este un om cu suflet mare. Artistul este foarte ataşat de animale. În fiecare lună, cântăreţul cheltuieşte peste 1.500 de lei pentru a hrăni câinii şi pisicile fără adăpost şi are mereu în portbagaj doi saci cu mâncare.

De mai bine de patru ani, Mihai Trăistariu îşi împarte câştigurile lunare cu mai multe suflete fără adăpost. Nu este vorba despre nişte oameni cărora soarta nu le-a fost favorabilă, ci despre 50 de patrupede, care s-au adunat pe lângă blocul cântăreţului. Cunoscut ca un mare iubitor de animale, artistul a fost transformat rapid de vecinii săi în „tatăl necuvântătoarelor", aceştia aruncând în faţa imobilului în care locuieşte cântăreţul mai mulţi pui.

Dă de mâncare tuturor cânilor care îi ies în cale

simeon stalpnicul png

Impresionat, Mihai i-a luat în grijă, iar în scurt timp a ajuns să se ataşeze de ei. „Povestea mea cu animalele a început acum patru ani. Nişte oameni au aruncat câţiva pui de câine la mine la bloc şi mi-a fost atât de milă de ei, încât am început să-i hrănesc. Apoi, lumea a văzut că eu iubesc animalele şi au aruncat alţi pui. Aşa am ajuns la 50 de suflete", a mărturisit artistul.

Atunci când numărul animalelor din faţa blocului a devenit foarte mare, vecinii i-au făcut scandal cântăreţului, care a trebuit să găsească o soluţie pentru a ţine patrupedele.

„Animalele stăteau pe lângă bloc, iar vecinii au făcut scandal. Aşa că le-am dus pe la prieteni sau chiar pe la unii vecini şi, ca să mi le ţină, le plătesc lumina sau le dau bani", a spus acesta. Chiar dacă animalele nu mai stau lângă el tot timpul, tot Mihai este cel care se ocupă de întreţinerea lor.

„Eu mă ocup de hrana lor. Aşa am ajuns să am mereu în portbagaj doi saci cu mâncare şi, de câte ori văd un câine sau o pisică, mă opresc să le dau de mâncare. Cheltuiesc în jur de 1.500 de lei pe lună pe întreţinerea lor", a declarat artistul. De dragul animalelor sale, acum un an, Mihai a vrut să facă un adăpost pentru acestea şi a avut chiar şi o propunere din partea omului de afaceri Silviu Prigoană, dar între timp s-a răzgândit, pentru că, spune el, acest proiect i-ar ocupa prea mult timp, pe care, din păcate, nu îl are.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
zodia care consuma alcool jpg
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg