EXCLUSIV «Orice ar fi, tot divorţez de Valentina»


    Cristian Boureanu nu a depus la timp un  document la dosar
Cristian Boureanu nu a depus la timp un document la dosar

Cristian Boureanu e decis să divorţeze! Ieri, la Judecătoria Sectorului 6, s-a luat în discuţie cererea de divorţ făcută de politician, care, iniţial, a fost respinsă. Şi asta, pentru că nu depusese toate actele la timp. Acum, el aşteaptă cu sufletul la gură un răspuns. Chiar şi negativ, nu va renunţa la proces.

UPDATE Magistraţii de la Judecătoria sectorului 6 din Bucureşti au anulat cererea de divorţ a politicianului. Cristian Boureanu are însă dreptul de a cere reexaminarea cererii în termen de 15 zile de la comunicarea deciziei judecătorilor. Politicianul e decis să reia procesul de divorţ săptămâna viitoare.

A iubit-o ca pe ochii din cap, iar timp de şapte ani cât a fost căsătorit cu Valentina Pelinel (33 de ani) i-a făcut toate poftele. În momentul în care a aflat că soţia îi pune coarne, Cristian Boureanu (41 de ani) nu a mai stat pe gânduri şi s-a dus rapid să depună actele de divorţ. Nu-i e uşor, însă, să divorţeze de ea! Chiar dacă nu au copii împreună, chipeşul politician a întâmpinat probleme la judecătorie. Cererea de divorţ i-a fost respinsă luna trecută pentru că-i lipsea un act de la dosar.

Decis să renunţe la statutul de om însurat, acesta a cerut reexaminarea anulării solicitării. Magistratul s-a pronunţat asupra ei, ieri, în camera de consiliu. "Deocamdată, nu ştiu care este soluţia dată. Aştept publicarea ei. Chiar dacă judecătorul va anula cererea şi de data asta, am să o iau de capăt. Voi depune din nou actele, dar la divorţ nu renunţ", a declarat, pentru Click!, Boureanu. Din spusele lui, magistratul i-a anulat cererea în prima fază, din cauza faptului că nu a depus la timp actul de mutaţie. În cazul în care judecătorul va da o decizie favorabilă, procesul va merge mai departe şi va fi anunţat primul termen. Abia atunci va începe oficial "bătălia" în sala de şedinţă.

S-au căsătorit în 2007

În 2007, cei doi au spus „Da!» în Grădina Botanică din Bucureşti, printre plante şi arbori exotici, şi şi-au jurat iubire veşnică în faţa lui Dumnezeu, la Biserica Sf. Spiridon. Din păcate, promisiunile au fost încălcate. Gurile rele vorbesc despre faptul că Valentina Pelinel l-ar fi înşelat pe Boureanu cu Cristi Borcea. Politicianul nu a putut suporta trădarea şi a decis să-i redea libertatea soţiei lui. 

De ce s-au despărţit Valentina Pelinel şi Cristian Boureanu. El e bărbatul care a grăbit divorţul?

VIDEO EXCLUSIV Boureanu, la sfat cu naşa după ce a depus divorţul

Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel divorţează! «Am depus actele»

Primele declaraţii ale lui Boureanu şi Pelinel, după ce au anunţat că divorţează

cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
Horoscop dragoste webp
andreea esca 6 png
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg