EXCLUSIV! S-au despărţit de tot!

Ultima actualizare:

    Ilinca Vandici, vedeta Antenei 1, va avea acum timp de emisiuni  pe care le moderează (foto: Sever GHeorghe)
Ilinca Vandici, vedeta Antenei 1, va avea acum timp de emisiuni pe care le moderează (foto: Sever GHeorghe)

„Când m-a sunat prima dată Ciprian am crezut că e o farsă”, povestea Ilinca Vandici în noiembrie 2009, la o lună după ce relaţia ei cu internaţionalul român n-a mai fost un secret.

De la momentul respectiv au trecut aproape doi ani, în care ce doi s-au iubit cu năbădăi, dar cum orice început are şi sfârşit, relaţia dintre ei s-a terminat.

Click! a anunţat în urmă cu o lună şi jumătate că relaţia dintre ei scârţie, din cauza unei presupuse aventuri a fotbalistului cu Bianca Drăguşanu. Ruptura totală s-a produs însă mai târziu, în urmă cu două săptămâni când cei doi au decis să se despartă civilizat.

Motivul nu e blonda păcătoasă de la showul lui Capatos, ci proiectele profesionale ale celor doi. Marica s-a mutat de la Stuttgart la Gelsenkirchen, oraş în care evoluează Schalke 04, şi ar fi vrut ca Ilinca să stea mai mult cu el, să-l ajute să se acomodeze.

Pe de altă parte, vedeta Antenei 2 e ocupată cu filmările la telenovela „Narcisa Sălbatică", în care joacă, dar şi cu emisiunile pe care le moderează. Altfel spus, Marica şi Vandici nu mai aveau timp unul de altul şi atunci au pus punct relaţiei.

Ei au hotărât să ţină secretă această separare, pentru a-şi feri numele de speculaţiile presei, dar şi pentru că vor să rămână prieteni în continuare.

Pe parcursul relaţiei lor, Ciprian şi Ilinca au fost foarte zgârciţi în apariţiile publice împreună. Abia în luna mai a acestui an, cei doi au dat în presă câteva fotografii făcute în timpul vacanţei petrecute în Mexic şi SUA, în care păreau foarte fericiţi.

Click! a scris în urmă cu o lună şi jumătate despre faptul că relaţia dintre Marica şi Vandici scârţâie serios

Ea a fost cu Cocoş, iar el cu multe «găini»

Deşi sunt apropiaţi ca vârstă, Ilinca Vandici (25 de ani) şi Ciprian Marica (26 de ani) au palmaresuri diferite din punct de vedere sentimental. Ea s-a iubit o perioadă cu Alin Cocoş, fiul vitreg al Elenei Udrea, aceasta fiind singura relaţie de notorietate a blondei originare din Oradea.

simeon stalpnicul png

De partea cealalată, actualul atacant de la Schalke 04 are o serie întreagă de vedete care i-au trecut prin pat, de la Geanina Varga şi Gina Pistol, până la Oana Bercaru şi Denisa Tănase.

Cu niciuna însă n-a avut o relaţie atât de lungă şi de stabilă precum cea cu Ilinca Vandici.

Citește și:

Marica şi-a închiriat apartament la München

Marica, pregăteşte-te! Ilinca Vandici ar vrea copii cu tineVandici şi Marica, amor cu năbădăi

image
image
image
image
image
image
politie tamponare   politia romana jpg
Prognoza meteo 10 13 februarie 2022  În ce zone din țară se strică vremea  Ultimele vești de la ANM jpeg
chirie apartament jpeg
image png
Tâmâia este unul dintre cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere jpeg
liniste apartament la intrarea in bloc jpg
Vlad Ciurea Foto Captură YouTube jpg
shutterstock 174199757 jpg