EXCLUSIV Sore a înlocuit carnea cu creveţii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Fie că sunt vegetariene de mai bine de două zeci de ani sau că au luat această decizie de curând, tot mai multe vedete din România au decis să renunţe la a mai consuma carne şi să-şi schimbe radical stilul de viaţă. Printre ele se numără Sore, Anca Ţurcaşiu, Monica Davidescu, Annes, Mihai Trăistariu şi Paula Chirilă. Fiecare ne-au dezvăluit reţetele preferate din meniul lor.

La doar 24 de ani, Sore a luat o decizie extrem de importantă pentru viitorul ei. Vedeta a hotărât să elimine carnea din alimentaţia ei şi a trecut aproape un an de când a devenit ovo-lacto-pesto-vegetariană.

Aceasta mărturiseşte că nu i-a fost deloc greu, mai ales că nu a fost niciodată o consumatoarea înrăită a mezelurilor sau a altor preparate de acest tip.

„Am renunţat la carne la începutul acestui an, a fost ceva natural. Pur şi simplu nu am mai simţit nevoia să mănânc carne. Oricum nu se număra printre alimentele mele favorite". Din ziua în care a decis să-şi schimbe regimul alimentar, artista a început să consume mai multe fructe şi legume şi a înlocuit carnea cu peştele. Deşi spune că nu este o maestră în bucătărie, vedeta prepară cu drag creveţi în sos dulce de chilli, după reţeta pe care a învăţat-o de la mama ei.

„Programul încărcat nu îmi permite să petrec prea mult timp în bucătărie, dar când am ocazia fac creveţi cu sos chilli şi îmi ies foarte gustoşi. De asemenea, îmi place sushiul foarte mult, e mâncarea mea preferată", a declarat Sore. De când a nu a mai pus gura pe carne, vedeta se simte mult mai bine şi parcă are şi mai multă energie. „Mă simt minunat! Am mai multă energie acum, iar analizele sunt foarte bune", a spus cântăreaţa.

Creveţi în  sos dulce chilli:

Ingrediente: 200 g creveţi proaspeţi, 20 g unt, 30 g sweet chilli, 5 g usturoi, 5 g busuioc, 5 g mentă, 40 ml vin alb, 10 g concentrat de peşte

Mod de preparare: Se curăţă creveţii şi se pun pe grătar. Pentru a face sosul se pun într-o tigaie untul, usturoiul, sweet chilli, busuiocul şi menta. Se trag la tigaie, apoi se sting cu vin alb. Ulterior se adaugă concetratul de peşte şi portocala, decojită în prealabil şi se lasă până scade. Se adaugă apoi creveţii şi se rumenesc cât este necesar.

Citeşte şi:

Paula Chirilă a ales o alimentaţie sănătoasă

Monica Davidescu a renunţat treptat la carne, în doi ani

Mihai Trăistariu a renunţat la carne de o lună şi jumătate

Anca Ţurcaşiu este vegetariană de mai bine de 20 de ani

Annes găteşte des salată de vinete

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Charlene și Albert de Monaco GettyImages 2162706103 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
saguna jpg
reumatism jpg
bani euro pixabay jpg
mihaela bilic instagram jpg
brad craciun jpg
dan marin roveolutie webp
spitalul stomatologic jpeg 2 jpeg
Lucrări la Palatul de Justiție din Deva. Secolul al XIX-lea, Foto: arhiva personală dr. Lucian Ștefan
image
actualitate.net
image
actualitate.net