EXCLUSIV! ┼×tefan Stan, ┬źcump─ârat┬╗ cu 11.000 ÔéČ de un barosan din Gorj

30 noiembrie 2012
image
Anul trecut, ┼×tefan Stan a c├ó┼čtigat premiul cel mare de la ÔÇ×Vocea Rom├ónieiÔÇŁ, 100.000 de euro

A c├ó┼čtigat ÔÇ×Vocea Rom├óniei" ┼či acum e unul dintre cei mai c─âuta┼úi arti┼čti. ┼×tefan Stan trece ├«n anul 2013 mai bogat cu 11.000 de euro, dup─â numai o or─â ┼či jum─âtate de c├óntat! El a fost ÔÇ×cump─ârat" cu acest onorariu de c─âtre un bog─âta┼č din T├órgu Jiu, care l-a avertizat ├«nc─â de acum pe artist s─â nu-┼či fac─â alte planuri de Revelion!

Anul trecut, c├ónd a c├ó┼čtigat primul sezon de la ÔÇ×Vocea Rom├óniei" lui ┼×tefan Stan i s-a schimbat via┼úa radical. ├Än doar 12 luni a reu┼čit s─â fie din ce ├«n ce mai c─âutat pentru concerte. De cur├ónd, Stan a primit o ofert─â care ├«i ridic─â cota de c├ónt─âre┼ú. C─âlin Lemnaru, un magnat din T├órgu Jiu, proprietarul mai multor cafenele, restaurante, dar ┼či hoteluri, care g─âzduiesc fotbali┼čtii, a luat leg─âtura ├«n octombrie cu ┼×tefan Stan ┼či i-a spus c─â vrea s─â-l asculte c├ónt├ónd ├«n noaptea dintre ani.

Afaceristul nu a stat la negocieri cu impresarul c├ónt─âre┼úului, ci i-a pus pe mas─â direct 11.000 de euro, dar pentru aceast─â sum─â fabuloas─â l-a anun┼úat pe artist s─â nu-┼či mai fac─â alte planuri pentru Revelion. ├Än mod normal, ┼×tefan Stan ar fi ├«ncasat pentru un concert ├«n regim de petrecere privat─â doar 3.000 de euro. Iat─â c─â, ├«n timp ce al┼úi c├ónt─âre┼úi autohtoni vor alerga dispera┼úi s─â concerteze prin mai multe ora┼če ale ┼ú─ârii, ├«n noaptea de trecere ├«n 2013, ┼×tefan Stan nu va avea mult de munc─â: va sta pe scen─â doar o or─â ┼či jum─âtate, dar va intra bogat ├«n noul an.

ÔÇ×├Äntr-adev─âr, de Revelion c├ónt ├«ntr-un singur loc. Cel care a pl─âtit banii ┼či-a dorit monopol, a┼ča c─â voi sta la T├órgu Jiu ├«n noaptea respectiv─â ┼či voi c├ónta. Sunt cazat la unul hotel de lux", ne-a spus ┼×tefan Stan. Totu┼či pentru onorariul impresionant artistul nu va c├ónta doar 45 de minute, cum face de obicei, ci aproape o or─â ┼či jum─âtate, iar din playlistul s─âu nu vor lipsi coverurile interna┼úionale, piesa care l-a f─âcut celebru ÔÇ×You Give Me Love", dar ┼či alte piese de-ale sale. ┼×tefan va merge ├«nso┼úit de ga┼čca lui de prieteni ┼či va avea la dispozi┼úie servicii complete oferite de omul de afaceri.

A donat jum─âtate din bani, iar pe cealalt─â a investit-o

Din cei 100.000 de euro impozita┼úi, adic─â 80.000 ├«n m├ón─â, pe care i-a c├ó┼čtigat ├«n primul sezon de la ÔÇ×Vocea Rom├óniei" (PRO TV), ┼×tefan Stan s-a ales doar cu 40.000 de euro, pe care i-a investit ├«n muzic─â.

A cump─ârat instrumente, numai pe microfonul la care c├ónt─â a dat 4.500 de euro, a luat un mixer de ultim─â genera┼úie ┼či altele.

Apoi a investit ┼či ├«n trupa al─âturi de care c├ónt─â de trei luni ├«ncoace. Are nou─â instrumenti┼čti: trei violoni┼čti, un chitarist, un basist, un tobo┼čar, un cl─âpar, ┼či trei fete la backing vocals.

Cealaltă jumătate din premiu a donat-o în scop caritabil, micuţei Kassandra, fetiţa adoptată de fotbalistul Iosif Rotariu, care a suferit 30 de intervenţii chirurgicale.

S-a cuplat cu o fost─â coleg─â de clas─â

Recent ┼×tefan Stan s-a desp─âr┼úit de Ana Maria Iordan, partenera lui Bogdan Vl─âd─âu de la ÔÇ×Dansez pentru tine", o t├ón─âr─â blond─â cu care se cuplase de c├óteva s─âpt─âm├óni.

Zilele trecute, cei doi s-au desp─âr┼úit, iar c├ónt─âre┼úul nu a avut prea mult timp la dispozi┼úie s─â se dumireasc─â pentru c─â ┼či-a f─âcut o alt─â partener─â. Gina Iacob este o fost─â coleg─â de facultate ┼či se afl─â la faza de taton─âri.

ÔÇ×Nu am s─ârutat-o ├«nc─â, pentru c─â am ie┼čit doar de 3-4 ori. Mergem la restaurant, la film ┼či vorbim foarte mult la telefon. Mie ├«mi place de ea ┼či sper s─â vin─â acela┼či sentiment ┼či din partea ei", a declarat ┼×tefan Stan, pentru Click!

bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
raceala covid alergie jpg
volodimir olena zelenski Foto EPA EFE (3) jpg
Giovani Becali jpeg
1 pneumonie jpg jpeg
sorin oprescu
rau teleorman jpg