EXCLUSIV! Valentina Pelinel, 40 de cadouri pentru soţul ei

Ultima actualizare:

    De profesie  manechin,  soţia politicianului  e nu doar foarte  sexy, ci şi  foarte creativă
De profesie manechin, soţia politicianului e nu doar foarte sexy, ci şi foarte creativă

Dragostea e mai vie ca oricând în cuplul format din Valentina Pelinel (32 de ani) şi Cristian Boureanu! Cei doi nu încetează să se surprindă reciproc cu tot soiul de surprize, iar când e ziua de naştere a unuia dintre ei, atunci să te ţii! Creativitatea este la cote maxime. Cum astăzi politicianul împlineşte 40 de ani, frumoasa lui soţie i-a făcut o megasurpriză. I-a luat nu mai puţin de 40 de cadouri!

Valentina Pelinel e visul oricărui bărbat, e clar! Blonda e plină de idei care mai de care mai originale, iar Cristian Boureanu se poate considera cu adevărat un tip norocos.

Astăzi, politicianul sărbătoreşte împlinirea a 40 de ani, iar soţia lui s-a agitat toată săptămâna pentru a-i crea un cadou cum rar ai ocazia să întâlneşti!

Fotomodelul a achiziţionat fix 40 de daruri, de la vin din anul naşterii lui Cristi, cravată, butoni, solniţe în formă de inimioare, până la un puzzle şi un glob, ambele cu poza lor.

În living, blonda a aşezat cadourile în formă de inimioară, iar printre daruri se numără un puzzle cu poza lor

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Toate acestea au fost puse, separat, în pungi de culoare roşie. Iar creativitatea Valentinei nu se opreşte aici. Ieri, sexoasa blondină a aşezat toate pungile în mijlocul livingului, realizând o mare inimă, pentru ca atunci când Boureanu ajunge acasă, să fie dat pe spate!

Valentina spera că îi va face acest cadou inedit chiar azi, dar Cristian i-a dat planurile peste cap, deoarece i-a făcut, la rândul lui, un dar: o călătorie pe nepusă masă la Zürich, în Elveţia... Aşa că vedeta a avut ceva palpitaţii ieri, căci a trebuit să organizeze cu o zi mai devreme momentul special. Ea a dat zeci de telefoane, a apelat la câţiva amici şi a reuşit să strângă, în timp record, restul de cadouri pe care le mai avea de adus acasă pentru a completa colecţia de 40 de daruri!

Weekendul trecut, când a fost ziua Valentinei, Boureanu n-a fost nici el mai prejos. I-a dăruit soţiei sale un imens buchet de trandafiri roşii, pe care era inscripţionată, cu alte flori, cifra 32, vârsta Valentinei.

Prodanca împlineşte luni 40 de ani, iar Reghe o duce la Opera din Viena

Şi Anamaria Prodan schimbă prefixul. Luni, împlineşte 40 de ani! Aşa că soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, i-a făcut un cadou inedit: o duce la Opera din Viena, ca să vadă „Bărbierul din Sevilla".

simeon stalpnicul png

Conform wowbiz.ro, Anamaria şi Reghe vor pleca în Austria luni şi se vor întoarce miercuri. Vor locui la un hotel de lux de cinci stele din centrul Vienei şi vor sărbători ziua de naştere a impresarei la un restaurant cu specific austriac din zonă.

Pentru spectacolul preferat al soţiei sale, Reghecampf a făcut rezervări încă de acum două luni, la una dintre lojele VIP.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net