EXCLUSIV VIDEO Mărculescu i-a reclamat pe impresari la Poliţie

Ultima actualizare:

    Costin Marculescu
Costin Marculescu

Costin Mărculescu este hotărât să le-o plătească impresarilor care i-au boicotat spectacolul aniversar, ce urma să aibă loc pe 11 iunie, la Sala Palatului. A mers la Poliţie şi le-a făcut plângere penală împotriva a doi impresari.

Mărculescu (44 de ani) îi consideră principali vinovaţi pentru eşecul show-ului prin care-şi serba 30 de ani de activitate pe impresarii Claudia Necula, cea care o reprezintă pe Antonia, dar şi pe Lucian Mitrea, cel care i-ar fi garantat prezenţa la show a Andreei Bănică şi a lui Alex Velea, însă ulterior s-a răzgîndit. Vineri, Mărculescu s-a prezentat la Secţia 9 de Poliţie.

simeon stalpnicul png

Aceasta este plângerea pe care Costin Mărculescu a înregistrat-o vinerea trecută la Poliţie din cauza scandaluluicu spectacolul aniversar

simeon stalpnicul png

"Le-am făcut plîngere penală pentru înşelătorie. Am mesajele lor în care ne-am înţeles că vin Antonia, Alex Velea şi Andrea Bănică. Primul care s-a sucit, asta la o lună după ce am pus afişe prin tot Bucureştiul, a fost Lucian Mitrea, care mi-a zis că Velea nu mai vine, după care a retras-o şi pe Andreea Bănică. Imediat după Mitrea, m-a sunat şi impresara Antoniei să spună că Antonia nu mai vine nici ea, pe motiv că nu-şi asociază numele cu cei de pe afiş!", a declarat Mărculescu, pentru Click!

Impresarul Lucian Mitrea a retras-o din spectacol pe soţia lui, Andreea Bănică

simeon stalpnicul png

Acesta le cere impresarilor Lucian Mitrea şi Claudiei Necula daune în valoare de 150 milioane de lei vechi pentru afişele împînzite în Bucureşti, dar şi daune morale. În replică, impresarul Lucian Mitrea declară că Mărculescu este vinovat.

„E nebun! Nu mă pot coborî la mintea lui. Să împînzeşti Bucureştiul cu un afiş pe care să pui numele acestea şi să nu ai nici un contract. Mi se pare că el este într-o situaţie penală. S-ar putea să-l dau eu pe el în judecată dacă mai continuă aşa, dar ce să-i iau? Taxiul cu care merge?", a declarat Mitrea, în exclusivitate pentru Click!

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net