EXCLUSIV! Viziru, audiat o oră la DNA

Ultima actualizare:

    Artistul a fost  însoţit de soţie  la DNA
Artistul a fost însoţit de soţie la DNA

Astă seară are loc la TVR selecţia naţională Eurovision. Dar Viziru tot nu cedează. El speră să i se facă dreptate, până în ultima clipă... Solistul susţine că la audiţiile pentru concurs a fost grav încălcat regulamentul, motiv pentru care, ieri, a mers chiar şi la Direcţia Naţională Antiocorupţie (DNA). Acolo, a petrecut o oră, la audieri.

Cântăreţul dovedeşte încă o dată că e dispus să meargă până în pânzele albe pentru a se face dreptate. Susţine că nu are nimic de pierdut, iar cel mai mult îşi doreşte ca Dan Manoliu să plece de la TVR.

„Nu am nevoie ca Manoliu să-mi difuzeze piesa după Eurovision, aşa cum a spus. Dacă vrea să-mi facă un cadou, mai bine să-şi dea demisia din TVR. În felul acesta, anul viitor cu siguranţă va fi mai bine pentru concurenţi. Oricum, nu las lucrurile aşa. Am mers la DNA, dispus să depun o plângere atât împotriva lui, cât şi împotriva celor care au acceptat să facă parte din juriu, chiar dacă nu aveau acest drept. Am fost audiat mai mult de o oră, iar acum aştept un răspuns oficial din partea lor", a declarat Viziru pentru Click!

Solistul a avut de pierdut în urma scandalului iscat. Recunoaşte chiar el acest lucru: „Nu mai am intrări la nici o televiziune şi nici la posturile de radio, dar nu-mi pasă, trebuie să fac dreptate".

Click! i-a prezentat pe toţi concurenţii

Iată lista de intrare în selecţia naţională de astăzi (TVR 1, ora 21.00): 1. CĂTĂLIN JOSAN - Call My Name 2. ANA MARDARE - If You Find Simple Words to Say 3. VIKY RED - If You Ever Feel 4. RPK - Singura care 5. LUCIAN OROS - The Best a Man Can Get 6. RALUCA OCNEANU - Time Is On My Side 7. ELECTRIC FENCE - Şun-ta 8. OVIDIU ANTON - I Walk Alone 9. MISS MARY - Rollin' 10. MANDINGA - Zaleilah 11. T&L - Twilight 12. IOANA ANUŢA - Girls Don't Cry 13. TASHA - Say My Name 14. BIANCA PURCĂREA - Don't Say Sorry 15. ANA MARDARE - This Must be Love.

Lucian Oros - «The Best a Man Can Get»

DESPRE EL

S-a lansat în muzică la 15 ani, când a pus bazele formaţiei Pseudonym; La 18 ani începe cursurile Facultăţii de Muzică din Oradea, studii finalizate cu un masterat la Universitatea de Arte din Graz.

DESPRE MELODIE

E compusă de Mats Tarnfors & co., echipă care s-a ocupat şi de realizarea textului.

Ovidiu Anton - «I Walk Alone»

DESPRE EL

E prieten cu scena încă de la 6 ani;A studiat chitara şi pianul la şcoala de muzică;În 1998, a înfiinţat trupa Carpe Diem;În 2003, a câştigat locul al doilea la secţiunea Interpretare de la Mamaia, cu o piesă proprie;Între 2004-2006, a fost şef de promoţie al Şcolii Vedetelor; În 2005, a reprezentat România la Cerbul de Aur;Din 2008 până în prezent a fost solistul trupei Pasager, formaţia alături de care şi-a mai încercat norocul la Eurovision, acum doi ani.

DESPRE MELODIE

Este compusă integral de interpret, atât linia melodică, dar şi versurile.

Raluca Ocneanu - «Time Is On My Side»

Despre EA

S-a născut la Ploieşti, la 27 noiembrie 1977.A început de mică studiile muzicale;Din 1998 până în 2008 a locuit şi s-a afirmat pe scenă în Italia.

DESPRE MELODIE

! E compusă de Mihai Alexandru, iar textul e semnat de Japhet Niven.

Tasha - «Say My Name»

Despre EA

S-a născut la 10 aprilie 1988, în Tulcea; Numele din buletin este Elena Postolea;Studiază muzica de la 7 ani (canto, chitară, pian şi cor);A fost finalista concursului „Megastar";

DESPRE MELODIE

E compusă de Muştiuc Sebastian Vlad & co.

T&L - «Twilight»

Despre formaţie

Este un duo exotic compus din românca Larisa Ciortan (25 de ani, studentă) şi din nigerianul Gabriel Uche (25 de ani, student);

S-a făcut remarcată la competiţia „X-Factor" de la Antena 1.

DESPRE MELODIE

E compusă de Ziga Pirnat & co.;Piesa a intrat la audiţii în interpretarea altei concurente, Bianca Purcărea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image png
thief 1562699 1280 jpg
Vladimir Putin Profimedia jpg
1 zodii bani jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net