«Facem 25 de Duster pe oră»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Angajaţii uzinei de la Mioveni muncesc de zor, inclusiv în weekend, pentru a face faţă numărului mare de comenzi pentru primul SUV Dacia.

Dacă în urmă cu un an perspectivele erau sumbre pentru salariaţii uzinei de la Mioveni, acum viitorul este roz. Este nevoie chiar de ore suplimentare pentru a produce cât mai multe SUV-uri Duster.

simeon stalpnicul png

„E foarte bine, pentru că sâmbetele sunt plătite dublu. În plus, înseamnă că avem vânzări, ceea ce nu poate decât să ne bucure!", spune Ion Jianu, unul dintre angajaţii cu vechime ai secţiei de montaj.

Vezi aici mai multe imagini de la uzina Dacia de la Mioveni

„Capacitatea de producţie maximală instalată la uzina de la Mioveni este de 25 de vehicule Duster pe oră", a declarat purtătorul de cuvânt al uzinei, Roxana Evanghelie. Modelul Duster este lansat, primăvara aceasta, în Europa, Turcia şi Africa de Nord.

Citeşte şi:Primul test-drive cu Duster, intr-un off-road veritabil - VIDEODuster costă 10.500 de euro şi are 105 cai putere - VIDEODuster-ul, scos «la plimbare» prin Piteşti«Dacă nu-i vezi sigla, nu ştii că e Dacie»Dacia Duster, dusă la dealerii din toată ţara

La jumătatea acestui an, SUV-ul va ajunge, sub marca Renault, şi pe pieţele din Ucraina şi Orientul Mijlociu. Pentru Dacia, lucrurile sună bine şi pe termen lung pentru că, începând din 2011, Duster va fi disponibil, sub marca Renault, şi în ţările din zona Golfului Persic, vehiculele urmând sa fie produse tot la Mioveni.

simeon stalpnicul png

Uzina, a cărei capacitate actuala de producţie este de 350.000 de vehicule pe an, va continua să producă şi celelalte vehicule ale mărcii.

Îţi place Duster? Spune aici ce crezi!

La jumătatea lunii aprilie, primele modele Duster vor ajunge la dealeri care vor derula, în perioada 15-18 aprilie, operaţiunea „Porţi Deschise", toţi cei interesaţi putând să încerce SUV-urile. Vânzările efective vor începe pe 19 aprilie.

Bild: «Acest pitic de teren va fi un succes»

Ziariştii germani de la „Bild" scriu că Dacia Duster este o maşină ieftină care nu are cum să nu devină o izbândă.

simeon stalpnicul png

„Este tipul de pitic de teren născut pentru succes! O maşină foarte bună, iar la 11.900 de euro, are deja cele mai importante opţiuni. Mai că-ţi vine să stai la coadă pentru ea", scrie Bild.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net