4 idei de city break-uri pe care le poți face în ultimele săptămâni din martie 2024

Dacă te gândești la o mică escapadă în ultimele săptămâni ale lunii martie 2024, iată șase idei de city break-uri pe care le poți lua în considerare. Descoperă cele 6 orașe frumoase, fie că preferi atmosfera istorică a Romei, farmecul antic al Atenei sau luxul cu buget redus al Dubaiului.

Iată 4 idei de city break-uri pe care le poți face în ultimele săptămâni din martie 2024
Iată 4 idei de city break-uri pe care le poți face în ultimele săptămâni din martie 2024

Iată 4 idei de city break-uri pe care le poți face în ultimele săptămâni din martie 2024

4 zile la Roma

Roma, orașul cu o istorie bogată, te va impresiona cu vestigiile sale antice. Vizitează Colosseumul, explorează Forumul Roman și bucură-te de autenticitatea tratorilor romanești. Nu uita să arunci o monedă în Fontana di Trevi pentru a te asigura că te vei întoarce în capitala italiană. O super ofertă la bilete pentru două persoane cu plecare din București, din București, vineri, 29 martie și întoarcere luni, 1 aprilie este 239.60 de euro, conform Vola.ro. Cât despre cazări ofertele pornesc de la 1.251 lei conform Booking.com.

4 zile la Atena

Atena este locul în care istoria și mitologia se întâlnesc. Vizitează Acropolele și îmbogățește-ți cunoștințele la Muzeul Acropole. Plimbă-te prin cartierul Plaka, unde vei găsi magazine tradiționale și taverne autentice. Savurează bucate delicioase și fii parte din atmosfera vibrantă a orașului. Poți găsi bilete pentru două persoane cu plecare din București, vineri, 29 martie și întoarcere, luni 1 aprilie la 278 de euro! Căzările în acest caz pornesc chiar și de la 360 de lei pentru 3 nopți, conform sursei citate.

Dubai, cu buget redus

Dubaiul este sinonim cu luxul, dar poți experimenta acest oraș și cu un buget mai restrâns. Explorează Burj Khalifa, vizitează Mall of the Emirates și petrece timp pe plajele uimitoare. Hotelurile accesibile și diversele opțiuni gastronomice îți vor permite să te bucuri de frumusețea și extravaganta orașului. Și pentru Dubai prețurile sunt mult mai mici, bilete dus-întors fix în aceleați zile menționate mai sus, cu plecare tot din București, pentru două persoane se găsesc la 928 de euro! Cât despre Dubai puteți găsi cazări superbe cu mic dejun inclus la 1.615 lei pentru două persoane, conform Booking.com.

Oferte de nerefuzat la Barcelona

Barcelona te va captiva cu arhitectura sa inconfundabilă, semnată de Antoni Gaudí. Vizitează Sagrada Familia, Parcul Güell și Las Ramblas. Savurează tapas în Barri Gòtic și plimbă-te pe plajele mediteraneene ale orașului. Pentru Barcelona, două bilete dus-întors cu plecare vineri 29 martie din București costă 348 de euro! Iar o cameră cu pat dublu și cu mic dejun inclus la un hotel poate fi chiar și 2.491 lei pe 3 nopți, potrivit sursei citate anterior.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net