4 odorizante de casă naturale! Sunt ușor de făcut și au un miros de vis

Cu toții ne dorim ca în locuințele noastre aerul să fie fresh și plăcut mirositor! Dacă te-ai săturat sp dai banii pe tot felul de produse de la spray-uri până la aparate costisitoare, noi îți oferim câteva metode simple prin care să îți faci casă să miroasă a paradis!

4 odorizante de casă naturale! Sunt ușor de făcut și au un miros de vis
4 odorizante de casă naturale! Sunt ușor de făcut și au un miros de vis

Poți chiar tu acasa să îți faci câteva spray-uri odorizante folosind ingrediente naturale. Mai exact, ai nevoie de câteva uleiuri esențiale pe care le găsești la farmacie sau plafar pe care le vei amesteca cu alte produse simple. De asemenea poți apela și la alte trucuri precum păstrarea florilor proaspete în fiecare cameră. Acest lucru va adăuga cu siguranță un parfum plăcut casei tale. Pentru o opțiune mai rentabilă, adoptați câteva plante de apartament parfumate, cum ar fi iasomia sau lavanda. Iar în bucătărie, cultivați o serie de ierburi - cum ar fi menta sau rozmarinul - pentru a ține la distanță mirosurile. Acestea sunt cele mai bune ierburi pe care să le cultivați în bucătărie.

Odorizante naturale cu uleiuri esențiale

Odorizant spray cu mentă și citrice

Nu poți învinge combinația de citrice și mentă pentru a da casei tale o senzație de prospețime și revigorare. Tot ce trebuie să faci este să amesteci aceste ingrediente și să le pui într-o sticlă de spray: 3/4 cană de apă, 2 linguri de vodcă, alcool sau extract de vanilie, 10 picături de ulei esențial de portocale sălbatice, 8 picături de ulei esențial de mentă.

rsz câmp de lavandă într un sat din franța   shutterstock jpg

Spray de odorizare cu lavandă dulce

Acest spray blând și calmant este perfect pentru a fi pulverizat în dormitoare înainte de a vă băga copiii în pat pentru noapte: 3/4 cană de apă, 2 linguri de extract de vanilie adevărată, 10 picături de ulei esențial de lavandă, 5 picături de ulei esențial de mușețel.

Spray odorizant de vară cu citrice

Ușor și aerisit, îmi place să pulverizez acest amestec în timpul curățeniei de primăvară: 3/4 cană de apă, 2 linguri de vodcă, alcool de frecat sau extract de vanilie adevărată, 5 picături de ulei esențial de portocale sălbatice, 5 picături de ulei esențial de lămâie, 5 picături de ulei esențial de lămâie verde, 5 picături de ulei esențial de grapefruit.

menta greata sanatate jpg

Spray odorizant fresh

Dacă aveți animale de casă, veți aprecia proprietățile de curățare a aerului ale acestui spray simplu: 3/4 cană de apă, 2 linguri de vodcă, alcool de frecat sau extract de vanilie adevărată, 4 picături de ulei esențial de arbore de ceai, 8 picături de ulei esențial de lămâie, 6 picături de ulei esențial de eucalipt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
uscare par jpg
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net