4 secrete ale sexului tantric


    Unul dintre cele mai interesante secrete ale sexului tantric este că nu face un scop din atingerea orgasmuluifoto: 123RF
Unul dintre cele mai interesante secrete ale sexului tantric este că nu face un scop din atingerea orgasmuluifoto: 123RF

Sexul tantric încă nu este perceput de publicul larg așa cum merită. Vă dezvăluim câteva secrete ale sexului tantric, ce aduc profunzime și intensitate în cuplu.

“Tantra” vine din limba sanscrită şi înseamnă legătură, conexiune, uniune fizică și spirituală, armonizare cu universul. Tot Tantra este şi așa zisa religie sexuală care consideră că sexul nu este un păcat, ci o experiență sacră. Iată câteva dintre cele mai interesante secrete ale sexului tantric.

Secrete ale sexului tantric: 1. Respirația

Cheia către sexul tantric este repirația. Datorită unei respirații controlate în mod constant, te relaxezi, mintea se concentrează asupra propriei persoane și începi să devii conștientă de tine și de senzațiile pe care le trăiești. Astfel, îți poți dirija energia creatoare și te poți bucura la maximum de o viață sexuală satisfăcătoare alături de partenerul de viață. Este foarte important ca în timpul actului sexual să nu urmărești  ceva anume, să nu te gândești la orgasm, pentru că vei pierde momentul pe care îl trăiești. Unul dintre marile secrete ale sexului tantric este că trebuie să savurezi din plin trăirile pe care le experimentezi cu iubitul.

Secrete ale sexului tantric: 2. Locul în care faci dragoste trebuie să fie “sacru”

Unul dintre cele mai interesante secrete ale sexului tantric este ca locul în care faci dragoste să fie special. Dormitorul trebuie să fie transformat într-un “altar al sexului”. Aprinde lumânări parfumate, cu arome afrodiziace precum scorțișoara sau moscul. Așternuturile trebuie să fie impecabile și de foarte bună calitate. De asemenea, lenjeria intimă trebuie aleasă cu grijă, de foarte bună calitate și din materiale fine precum satinul sau mătasea.

Se spune că sărutul este unul dintre cele mai mari secrete ale sexului tantric. Respirațiile, energiile și senzațiile pe care le trăiești împreună cu partenerul de viață converg și veți simți o legătură puternică. Închipuie-ți cum aerul pe care el îl expiră patrunde în tine când te apropii de el, si invers. Practic, îi oferi în acest mod partenerului de viață o parte din tine.

Secrete ale sexului tantric: 4. Este mai special decât cel normal

Unul dintre cele mai mari secrete ale sexului tantric este acela că nu se face un scop din atingerea climaxului și asta înseamnă relaxare și apropiere de partener. Însă în momentul în care se ajunge la orgasm, acesta va fi cu siguranță multiplu. Trebuie să recunoaștem că acestă situație este mai rar întâlnită în timpul sexului normal.

jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
zodia care consuma alcool jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
cub rebeca onoriu png
foto1 porcul jardelb jpg
andreea marin
cub theo rose anghel damian png
image
image
image
image
image
image
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin