4 trucuri pentru un preludiu de neuitat


    Sunt câteva trucuri pentru un preludiu de neuitat pe care trebuie să le aveți în vederefoto: 123RF
Sunt câteva trucuri pentru un preludiu de neuitat pe care trebuie să le aveți în vederefoto: 123RF

Trebuie să țineți cont de faptul că preludiul este foarte important într-o partidă de sex. Are rolul de a vă excita și a vă pregăti pentru actul sexual. Din acest motiv, trebuie să știți câteva trucuri pentru un preludiu de neuitat.

Specialiștii în sexologie recomandă ambilor parteneri să acorde foarte multă atenție preludiului pentru a menține treaz interesul celuilalt. Atingerile, cuvintele senzuale, jocurile erotice mențin interesul pentru sex și pot fi unele dintre cele mai interesante trucuri pentru un preludiu de neuitat.

Atingeți-vă tandru

Este foarte important ca în timpul preludiului să nu vă grăbiți și să treceți foarte repede peste niște etape care vă pregătesc pentru actul sexual. De exemplu, atingerile tandre și mângăierile pe tot corpul elimină tensiunea și favorizează apariția unei stări de excitație, făcându-l în acest fel pe partener să uite de inhibiții. Aceste gesturi sunt considerate unele dintre cele mai bune trucuri pentru un preludiu de neuitat pe care trebuie să le aveți în vedere de fiecare dată când faceți dragoste.

Spuneți-vă cuvinte senzuale

Preludiul poate începe cu câteva cuvinte senzuale, când nici nu sunteți unul lângă altul. Important este să vă lăsați duși de val și spuneți-vă cum a-ți vrea să decurgă noaptea voastră pasională, ce vrei să îi faci și ce vrei ca el să-ți facă. Cu cât vă veți da mai multe detalii cu atât mai bine. Imaginația vă va ajuta să înțelegeți cu exactitate ce vă doriți și astfel veți fi gata pentru acțiune imediat ce vă întâlniți.

Puneți în practică tot felul de jocuri erotice

Cu toții știm că preludiul este secretul unei partide de sex reușite. Dar dacă v-ați plictisit de vechile metode și vreți să încercați ceva nou, jocurile erotice sunt soluția perfectă. Ideal ar fi să puneți în practică scenariile care vă trec prin cap în acel moment fără să vă complicați prea mult. De exemplu, puteți savura un fruct în doi, la sfârșitul unei cine romantice, alături de un pahar de șampanie. Gustul fructului și șampania stimulează simțurile și pot da o stare plăcută ambilor parteneri, transformându-se într-un adevărat afrodisiac. Jocurile erotice pot fi unele dintre cele mai interesante trucuri pentru un preludiu de neuitat.

Răsfățați-vă cu un masaj

Masajul și în special cel erotic poate fi preludiul perfect pentru o noapte de sex fierbinte. El nu are doar rolul de a relaxa organismul, ci poate reaprinde flacăra pasiunii în cuplu. De cele mai multe ori sunt necesare doar câteva minute de masaj pentru a vă detensiona și a vă concentra pe senzațiile corpului. Răsfățați-vă de fiecare dată înainte de o partidă de sex cu un masaj, acesta fiind unul dintre cele mai bune trucuri pentru un preludiu perfect.

FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg