40.000 $ costă virginitatea acestei păpuşi

Ultima actualizare:

Compania de păpuşi care organizează licitaţia, numită Sexônico, oferă, pe lângă dezvirginarea Valentinei şi sex cu aceasta, o noapte romantică în compania ei.

Câştigătorul licitaţiei va avea parte de o noapte romantică la un hotel de lux din Sao Paulo, cină cu lumânări aprinse, şampanie şi baie cu petale de trandafiri împreună cu păpuşa.

Valentina este o "păpuşă reală" de mărimea unei femei adevărate, cu pielea şi părul foarte apropiate de cele umane. Fabricantul spune că pielea ei trebuie să fie scufundată câteva minute în apă fierbine pentru a simula temperatura corpului uman. După ce va fi dezvirginată, Valentina va deveni o prostituată, care va putea fi închiriată cu preţul de 1.500 de dolari (5.000 de lei) pe noapte.

Elke Klee, de 62 de ani, şi fiul ei Mitja, de 35 de ani, din oraşul german Kassel şi-au făcut firmă de închiriat păpuşi gonflabile. Produsele pe care ei le împrumută clienţilor pentru o noapte fierbinte sunt pictate cu grijă şi dichisite până la cel mai mic detaliu. Păpuşile lor îndeplinesc şi cele mai ascunse dorinţe ale bărbaţilor pentru 250 € (1.100 de lei) pe noapte!

- "Păpuşile reale" au dimensiunile şi greutatea unei femei- Sunt realizate din silicon şi au schelet de plastic la interior, cu încheieturi elastice care permit mişcări care le imită pe cele umane- Au piele şi păr sintetice foarte apropiate de cele umane- După scufundarea timp de câteva minute în apă fierbinte, pielea lor simulează temperatura trupului uman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net