5 sfaturi pentru ca parfumul tău să dureze întreaga zi


    Parfumul este nelipsit din produsele de îngrijire ale unei femei, însă puține știu pe ce părți ale corpului să-l foloseascăFoto: beautystat.com
Parfumul este nelipsit din produsele de îngrijire ale unei femei, însă puține știu pe ce părți ale corpului să-l foloseascăFoto: beautystat.com

Orice femeie își dorește ca parfumul ei să dureze întreaga zi, indiferent de sezon. De multe ori, pentru a a-ți atinge acest scop, aplici foarte mult parfum, dar această modalitate nu este deloc indicată.

Puține femei știu să aplice corect parfumul. Există anumite părți ale corpului de care ar trebui să profiți, dacă vrei ca parfumul pe care îl folosești să dureze mai mult timp. Iată părțile corpului pe care ar trebui să le parfumezi pentru a mirosi frumos toată ziua:

1.Pe păr

Chiar dacă îți vine să crezi sau nu, dacă aplici parfumul pe podoaba capilară, acesta va dura mult mai mult decât dacă îl aplici direct pe piele. Însă trebuie să ai mare grijă, nu este recomandat să îl aplici direct pe păr, deoarece alcoolul îl poate usca și deteriora. Cel mai bine este să parfumezi ușor peria și să te piepteni cu ea, astfel părul tău va mirosi întreaga zi a parfum și nu se va usca.

2. În spatele urechilor

La fel ca încheieturile, zona din spatele urechilor este considerată un puct de presiune, unde se simte pulsul și unde venele sunt foarte aproape de piele. Totodată, aceasta este o zonă unde se produce mai multă căldură, deci este un loc ideal de a aplica parfumul pentru că mirosul durează mai mult.

3. Pe spate

Chiar dacă pare ciudat, experții insist că mirosul se balansează perfect dacă aplici parfumul pe spate și durează întreaga zi, relatează site-ul goodhousekeeping.com. De fiecare dată când hainele îți vor atinge pielea, cei din jur vor simți un parfum discret și nu trebuie să îl aplici de mai multe ori pe zi.

4. În spatele genunchilor

Chiar dacă nu îți amintești foarte multă biologie din liceu, cu siguranță știi regula de bază pentru această zonă: este mai caldă decât alte părți ale corpului. Zona din spatele genunchilor este ideală pentru aplicarea parumului, deoarece se va evapora treptat pe întreaga durată a zilei.

5.În buric

Deși sună foarte ciudat și incomod, acesta este un secret pe care l-a dezvăluit frumoasa Liv Tyler (38 de ani), moștenit de la tatăl său, cântărețul Steven Tyler (67 de ani): “Pun câteva picături pe degete, apoi pun câteva pe încheieturile mâinilor și apoi în buric”. Multe vedete de la Hollywood folosesc acest truc și se pare că funcționează de minune.

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
Icoana Basilica ro webp
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg