5 tehnici de flirt ale bărbaţilor. Primul punct este esenţial

image
Tehnici de flirt ale bărbaţilor sunt multe, dar trebuie puse în practică cele mai eficiente pentru a atrage atenţia unei femeiFoto: Click!

Probabil că multor bărbaţi li s-a întâmplat să aibă îndoieli în legătură cu interesul pe care îl manifestă o femeie faţă de ei. Pentru succes sigur, există câteva tehnici de flirt ale bărbaţilor cu ajutorul cărora reprezentantele sexului frumos vor fi impresionate.

Click! îţi prezintă 5 tehnici de flirt ale bărbaţilor, care odată puse în practică nu vor da greş.

Una dintre cele mai puternice tehnici de flirt ale bărbaţilor este zâmbetul. Dacă se întâmplă să vă întâlniţi privirile şi el îţi zâmbeşte, cu siguranţă te place şi este interesat de tine. E posibil ca prin acest gest să-ţi dea de înţeles că nu are curaj să te abordeze în mod direct şi din acest motiv apelează la flirt.

Tehnici de flirt ale bărbaţilor: 2. Te priveşte direct în ochi

Privitul direct în ochi este una dintre cele mai eficiente tehnici de flirt ale bărbaţilor când le cade cu tronc o femeie. Atunci când un bărbat îşi fixează privirea atent în ochii tăi mai mult decât o fac alţii înseamnă că este interesat în mod sigur de ceea ce spui sau faci și că te admiră. Acest gest scoate în evidenţă necesitatea de a comunica eficient, ascultarea activă, nevoia de înţelegere şi confirmarea atenţiei pe care ţi-o acordă celălalt.

Tehnici de flirt ale bărbaţilor: 3. Te imită în gesturi

Când un bărbat flirtează cu o femeie încearcă să îi imite gesturile, foloseşte aceleaşi cuvinte pe care ea le spune în mod constant sau face multe alte gesturi care să îi dea de înţeles că se potrivesc din foarte multe puncte de vedere. Aceasta poate fi una dintre cele mai bune tehnici de flirt ale bărbaţilor când vor să o cucerească pe femeia de care sunt atraşi.

Tehnici de flirt ale bărbaţilor: 4. Te atinge discret

Mulţi bărbaţi adoptă o tehnică de flirt care funcţionează foarte bine când vor să agaţe o femeie. O atinge discret pe anumite părţi ale corpului fără să atragă atenţia foarte mult sau să pară că este needucat. De exemplu, o atingere discretă pe braţ, pe spate sau pe umăr va fi cu siguranţă seducătoare.

Tehnici de flirt ale bărbaţilor: 5. Te complimentează

Bineînţeles că această metodă funcţionează doar dacă este pusă în aplicare şi poate fi una dintre cele mai bune tehnici de flirt ale bărbaţilor.Tot ceea ce contează este ca în momentul în care vreţi să complimentaţi o femeie, acestea să fie sincere.

meghan markle harry regina jpeg
meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
depasire inconstienta FOTO captura video jpg
image
image
image
image
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png
talibani
Regina Elisabeta