6 poziţii sexuale care le plictisesc pe femei


    Sunt tot felul de poziţii sexuale care le plictisesc pe femei şi din acest motiv nu trebuie puse în practică foarte desfoto: 123RF
Sunt tot felul de poziţii sexuale care le plictisesc pe femei şi din acest motiv nu trebuie puse în practică foarte desfoto: 123RF

Modalităţile preferate de a face dragoste se pot transforma încet şi sigur în poziţii sexuale care le plictisesc pe femei. Trebuie să ţineţi minte că rutina şi plictiseala sunt duşmanii oricărei relaţii.

Repetată la infinit, orice poziţie sexuală poate deveni plictisitoare. Dacă eşti într-o relaţie, nu ezita să experimentezi lucruri noi alături de partenerul de viaţă. Într-adevăr, sunt o serie de poziţii sexuale care le plictisesc pe femei, dar asta nu înseamnă că nu sunt satisfăcătoare dacă sunt practicate cu măsură. Pe de altă parte, din aceeaşi categorie fac parte şi poziţiile dificil de executat, care consumă timp şi nervi, exasperându-le pe femei.

În această postură, femeia stă pe burtă cu picioarele întinse și lipide, iar bărbatul o penetrează pe la spate. Penetrarea în vagin este mai greu accesibilă și, din acest motiv, poate fi una dintre acele poziții sexuale care le plictisesc pe femei.

Poziţii sexuale care le plictisesc pe femei: 2. Steaua de mare

Nu repetaţi de foarte multe ori această postură, deoarece tinde să devină destul de plictisitoare pentru partenera de viaţă. Pe de altă parte are un mare avantaj, deoarece punctul G al femei poate fi uşor stimulat şi în acest fel să se bucure de orgasme intense.

Poziţii sexuale care le plictisesc pe femei: 3. Scăunelul răsturnat

Este erotică și sexy, dar poate fi și una dintre acele poziții sexuale care le plictisesc pe femei, dacă este prea des pusă în practică. Plus că în această ipostază penetrarea poate fi dureroasă, dacă femeia nu este foarte bine excitată.

Poziţii sexuale care le plictisesc pe femei: 4.  Misionarul

Într-adevăr, este una dintre cele mai apreciate şi comode ipostaze, dar face parte şi din categoria "poziţii sexuale care le plictisesc pe femei", dacă vă folosiţi prea mult de ea. Nu uitaţi că aveţi nevoie de diversitate, pentru a evita instalarea rutinei!

Poziţii sexuale care le plictisesc pe femei: 5. Antilopa

O poziţie destul de cunoscută, însă reprezentantele sexului frumos nu se pot bucura din plin de stimularea primită din partea partenerului, deoarece se concentrează să ofere acestuia plăcere. Din păcate, este una dintre acele poziţii sexuale care le plictisesc pe femei.

Poziţii sexuale care le plictisesc pe femei: 6. Intersectarea

Este o poziţie bună, însă la un moment dat poate deveni plictisitoare. Ca să fie mai incitantă poţi să te laşi puţin pe spate astfel încât partenerul să te poată admira şi să îţi mângâie sânii.

shutterstock 1833215881 jpg
horoscop jpg
zodii care nu stiu sa se imbrace jpg
anisia gafton jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
autostrada jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
pantofi jpg
Niculae Badalau - foto Bogdan Vladu
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
image
image
image
image
Salvamar Mamaia foto Primaria Constanta jpeg
arsenie boca jpg
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg