6 semne că ea te înşală

image
Semne că ea te înşeală sunt multe, important este să le observi la timp Foto: Click!

Pe foarte mulţi bărbaţi îi sperie gândul că iubita iar putea înşela la un moment dat, o situaţie nu prea plăcută, chiar frustrantă. Însă există posibilitatea ca la un moment dat partenera de viaţă să se îndrăgostească de un alt bărbat şi să observi nişte semne că ea te înşală.

Iată 6 semne că ea te înşală sau e pe cale să o facă!

Semne că ea te înşală: 1. Se îngrijeşte mai mult

Dacă dintr-o dată partenera de viaţă acordă mai multă atenţie felului în care arată poate fi unul dintre acele semne că ea te înşală. Stă mai mult în faţa oglinzii, obicei pe care nu îl avea până acum, este mai atentă la felul în care se îmbracă, se machiază, merge mai des la coafor sau la sala de sport.

Semne că ea te înşală: 2. Nu mai comunică

Partenera de viaţă nu mai simte nevoia să vorbească cu tine aşa cum o făcea înainte, nu îţi mai împărtăşeste supărările sau momentele plăcute de la locul de muncă. Încearcă să evite pe cât posibil să mai petreacă timp cu tine. Închide uşile când eşti prin preajmă, uşi pe care în mod normal înainte le-ar fi lăsat deschise.

Semne că ea te înşală: 3. Vorbeşte mai mult la telefon

Vorbeşte din ce în ce mai mult la telefon, însă atunci când este surprinsă, îl închide brusc. Există posibilitatea ca deja să aibă un alt număr de telefon, despre care tu nu ştii încă, special achiziţionat pentru a vorbi cu presupusul nou iubit.

Semne că ea te înşală: 4. Evită pe cât posibil să facă sex

Evită pe cât posibil să mai întreţină relaţii intime cu tine invocând tot felul de motive, dureri de cap sau că este obosită. Nu mai este tandră, nu simte nevoia să te mai sărute şi este dezinteresată în timpul partidelor de sex. Se poartă distant, iar când îi ceri explicaţii, nu vrea să vorbească şi devine foarte protectoare cu intimitatea sa, aceasta fiind unul dintre semne că ea te înşală.

Semne că ea te înşală: 5. Dă vina pe tine că o înşeli

Cu toate că tu eşti aceeaşi persoană în relaţia cu ea, nu ţi-ai schimbat în nici un fel comportamentul şi o tratezi cu acelaşi respect, partenera de viaţă începe să te acuze că o înşeli. Această atitudine poate fi unul dintre acele semne că ea te înşală şi că în acest fel încearcă să-ţi distragă atenţia de la adevărata problemă, faptul că are o aventură.

Semne că ea te înşală: 6. Îţi spune din senin că vrea o pauză în relaţie

Într-adevăr unele cupluri se folosesc de aceste mici despărţiri, ca o modalitate de a-şi salva relaţia, însă în genul acesta de situaţii, decizia este luată în comun. Dar în situaţia în care ea îţi spune că are nevoie de o pauză ca să fie singură fără a veni cu o explicaţie, ar putea da de înţeles că este o încercare de a petrece timpul cu noul iubit.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
Casa Tomada de Rafael Gomezbarros la Rijksmuseum în Amsterdam EPA EFE
Incendiu la o școală din Hațeg. FOTO: ISU Hunedoara
image
image
image
image
rafila jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg