9 arome speciale și surprinzătoare pentru lumânările parfumate

8 decembrie 2021
article img

Lumânările parfumate pot adăuga emoție unei seri romantice, dar pot fi folosite și pentru aromaterapie. 

Iar aromele alese spun ceva despre omul care le preferă. Există combinații de arome de fructe, condimente, flori, scoarță și frunze de copac și chiar feluri de mâncare, alăturări la care poate nu ne-am fi gândit niciodată. 

Mai jos, vă prezentăm 9 dintre aceste combinații inedite, care au creat lumânări parfumate cu arome cu adevărat speciale:

1. Cum aduci primăvara și vara în același loc? O floare-simbol a primăverii, aromata frezie, și un fruct de vară cu miros special, para, sunt baza acestei lumânări parfumate. Puteți afla mai multe despre produs, mai jos.

2. Dacă ai nevoie de o înviorare a simțurilor, recomandarea noastră este lumânarea parfumată cu mentă, ienupăr, pin, eucalipt și molid. Este o aromă cât se poate de potrivită pentru a completa atmosfera de Crăciun din casă, de exemplu. O găsiți mai jos.  

3. Aromele orientale sunt preferatele multora, iar o combinație mai parfumată decât cea dintre trandafirul de Damasc și florile de portocal rar ne-a fost dat să simțim vreodată. Veți simți, alături de cele două parfumuri indicate, și mirosul de mandarine dulci. Produsul este descris mai jos.

4. Atunci când combini foarte multe arome, șansa de a da greș este uriașă. Însă, atunci când combinația reușește, ”victoria” este de-a dreptul magnifică. O astfel de reușită este și această lumânare parfumată cu note dominante de chihlimbar, tonka, vanilie, cedru și lemn de santal, note de mijloc de flori de portocal și scorțișoară și note de vârf de lavandă, mentă, pelin și bergamotă. 

5. E greu să te gândești că prunele pot fi ”vioara întâi” atunci când concepi o combinație de arome pentru o lumânare parfumată. Dar, alături de piersici și pere, dar și de rubarbă (o plantă medicinală) și vanilie, prunele miros absolut fantastic. Găsiți lumânarea mai jos. 

6. Arome de pe trei continente au fost îmbinate armonios într-o lumânare parfumată ideală pentru a crea o atmosferă intimă și tandră. Printre aromele pe care le veți simți se numără irisul toscan, patchouli indonezian și mușcata egipteană. Alături de ele, pentru a completa spectacolul de arome, sunt ambra, vanilia, smirna, nucșoara, salvia, trandafirul, piperul negru, bergamota, violeta, piperul roz și verbena. 

Găsiți lumânarea mai jos. 

7. Lumânările parfumate nu imită doar mirosuri din natură, ci și din ... casă. Dacă vă amintiți din copilărie mirosul de tartă / prăjitură cu cireșe, această lumânare reușește să îl egaleze. Ca și lumânarea cu molid și mentă, este o alegere excelentă pentru perioada de sărbători. O găsiți mai jos. 

8-9. De la deserturi, trecem la băuturi, cu două alegeri speciale. Prima e lumânarea parfumată Espresso Martini, iar a doua este cea cu gin tonic, ambele reușind să producă o atmosferă în care cuvântul de ordine e relaxare. Le puteți cumpăra de mai jos.