A crezut că va naște un singur copil, dar a avut o mare surpriză

Ultima actualizare:

    A avut o mare surpriză când a început să nascăFoto Getty
A avut o mare surpriză când a început să nascăFoto Getty

O femeie însărcinată din India a crezut că va aduce pe lume un copil, dar când a venit momentul să nască, aceasta a avut parte de o mare surpriză. Nici ea, nici medicii nu se așteptau la o asemenea întâmplare, având în vedere că femeia a refuzat consultația la ecograf.

Manita Singh (25 de ani) din Chhttisgarh, India, a născut cinci copii sănătoși în doar 30 de minute, potrivit Metro.co.uk. După ce doctorii au reușit să scoată primul copil în jurul orei 11 a.m., aceștia au fost surprinși să observe că femeia urma să nască de fapt încă patru copii. Nici medicii, nici Manita nu au știut câți copii va naște deoarece femeia nu a fost consultată la ecograf. Toți cei cinci bebeluși sunt fetițe.

A născut cinci copii în doar 30 de minute
A născut cinci copii în doar 30 de minute

Tatăl copiilor, Mahesh Singh (26 de ani), este foarte fericit pentru că i s-au născut cinci fete și că toate par momentan sănătoase. “Sunt extrem de recunoscător lui Dumnezeu pentru că ne-a binecuvântat nu cu unul, ci cu cinci copii. Am fost foarte supărați atunci când, în urmă cu doi ani, ne-a murit primul copil, un băiețel, imdiat după naștere. Cred că Dumnezeu ne-a compensat pierderea”, a mărturisit Singh.

Manita Singh
Manita Singh

Deși toate cele cinci fetițe par să fie sănătoase, medicii sunt rezervați și îi țin pe copii sub observație constantă deoarece aceștia s-au născut prematur.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
image png
politia jpg
Carol al II lea si Regele Mihai jpg
money 6934763 1280 jpg
magazin lidl jpeg
driver 3978839 1280 jpg
hands 2066551 1280 jpg
Adrian Marinescu jpg