A găsit o carte cu numele unei fete. Și-au trimis scrisori până când au decis să se întâlnească. Nimeni nu se aștepta la asta

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un bărbat a găsit o carte într-o bibliotecă din Florida, America. A răsfoit-o și a găsit multe însemnări cu creionul. I-a plăcut enorm ce a citit. Și apoi a văzut că pe carte era trecut și numele fostului proprietar. Volumul apartinuse lui Hollis Maynel. Așa că bărbatul a căutat-o.

După mult timp și mult efort depus, John Blanchard a găsit adresa femeii. I-a scris o scrisoare și a trimis-o. A întrebat-o dacă nu vor să fie prieteni prin corespondență. El urma să plece la muncă, în străinătate. Femeia a acceptat și, timp de un an, și-au trimis scrisori.

Fiecare scrisoare scrisă și citită i-a trimis pe cei doi într-o frumoasă poveste de dragoste. Fiecare scrisoare nouă era o sămânță care cădea într-un sol fertil – inimile lor. La un moment dat, John Blanchard i-a cerut tinerei o poză cu ea. Ea a refuzat. I-a spus că aspectul exterior nu contează dacă el este cu adevărat interesat de ea.

La un moment dat, bărbatul s-a întors acasă, de la munca de peste hotare. Și au decis să se vadă. Întâlnirea era programată pentru ora 7 dimineața la Gara Centrală din New York. – Mă vei recunoaște – a scris fata. – Voi avea un trandafir roșu.

Află pe clickpentrufemei.ro ce s-a întâmplat când s-au văzut!

Povestea emoționantă a bătrânului care merge zilnic cu fotografia soției pe plajă

Test de personalitate. Ce vezi în imagine te definește. Spune-mi ce ai ales să îți spun cine ești

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaje foto alohotels ro jpeg
image
image
image
image
image
image
udare muscate jpg
„Salvatorul de biserici“  Cum l a convins inginerul Eugeniu Iordăchescu pe Nicolae Ceauşescu să nu demoleze lăcaşurile de cult în anii ’80  jpeg
Fostul combinat din Călan  Sursa  Ilustrate circulate   (1) jpg
Methoni jpg
par vopsit jpg
cascada urlatoarea jpg
Edgar Allan Poe by Vallotton jpg jpeg
adolf hitler jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net