Cum arată omul care de 50 de ani mănâncă un burger pe zi? «Au crezut că voi fi mort»

Ultima actualizare:

Un bărbat din SUA a mâncat timp de 50 de ani măcar un burger în fiecare zi. În vârsta de 68 de ani, acesta a intrat în Cartea Recordurilor, deoarece nimeni nu a consumat mai mulți Big Mac vreodată.

Un bărbat din America are o pasiune bizară
Un bărbat din America are o pasiune bizară

Seria lui Don Gorske a început pe 17 mai 1972. Bărbatul din Wisconsin nu se mulțumește cu un singur burger Big Mac pe zi. De cele mai multe ori, americanul mânâncă câte doi, scrie The Daily Mail.

El a intrat în Cartea Recordurilor (Guinness World Records) anul trecut când a ajuns la pragul de 32.000 de mii de burgeri pe care stomacul său a fost nevoit să-i digere de-a lungul timpului.

„Am ratat doar opt zile în 50 de ani, ceea ce este fenomenal. După cum spuneam, număr fiecare Big Mac. Am numărat fiecare Big Mac pe care l-am mâncat toată viața", a spus Gorske, conform ksnb.com.

Timp de 50 de ani a mâncat un burger în fiecare zi. De ce nu s-a îngrășat?

La mijlocul acestei săptămâni, Don Gorske a celebrat 50 de ani de când a început seria de minim un burger pe zi. Momentul festiv s-a petrecut chiar în locaul său favorit, unde angajații au pus și un semn în onoare omului are deține acest record bizar.

„De-a lungul vieții, o mulțime de oameni de aici au spus că voi fi mort înainte de a ajunge la 50 de ani, de la atâtea Big Mac-uri. Cred că le-am dovedit că au greșit", a spus bărbatul.

Don Gorske celebrated 50 years of eating Big Macs yesterday at his local McDonald's in Fond du Lac, Wisconsin.They even put a sign up for him outside the front of the store 🥰️https://t.co/KRYZIj98xN pic.twitter.com/Pn2DQIXP08

— Guinness World Records (@GWR) May 18, 2022

Acesta a povestit că nu s-a îngrașat, dar acest lucru se datorează faptului că este un om foarte energic. Fiul său nu este surprins de persistența și ambiția tatălui, dar susține că el are o dietă mai variată.

"Obișnuiam să mănânc cheeseburgeri în fiecare zi, dar în cele din urmă te saturi. Nu știu cum rezistă tatăl meu”, a precizat fiul omului care a mâncat un burger în fiecare zi, timp de 50 de ani.

A mâncat peste 32.000 de burgeri în viața lui

Don Gorske a fost dispus, de-a lungul timpului, să facă orice pentru a-și continua seria. În 1982 a înfruntat o furtună de zăpadă. Din păcate pentru el, managerul localului închisese magazinul în acea zi, din cauza condițiilor meteo. Gorske s-a abținut, de asemenea, să mănânce un burger în ziua în care mama sa a murit, ca o modalitate de a o onora, conform Daily Mail.

Americanul spune că va continua să mănânce un burger pe zi până la sfârșitul vieții. Anul trecut, bărbatul din Wisconsin a intrat în cartea recordurilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
image
actualitate.net
image
actualitate.net