A renunțat la profesia de avocat ca să devină medium pentru animale: „Comunic telepatic”

Ultima actualizare:

Nikki Vasconez (33 de ani) din Philadelphia, SUA, a renunțat la cariera sa de avocat și a decis să-și urmeze visul de a deveni medium pentru animale. Deși câștiga aproximativ 7.000 de dolari pe lună la vechiul job, femeia nu regretă deloc că s-a reprofilat.

Nikki Vasconez, mediumul animalelor
Nikki Vasconez susține că poate vorbi cu animalele (Foto: Instagram)

Nikki Vasconez a declarat că este un medium al animalelor și că, pe lângă faptul că poate vorbi cu ele, le poate citi gândurile. Femeia și-a descoperit acest talent în 2020, iar de atunci abilitățile sale s-au transformat într-o adevărată afacere. Nikki cere 560 de dolari pe ședință și spune că are agenda plină de programări pentru aproape tot anul.

Nikki Vasconez ere 560 $ pe ședință

„Am fost atât de nefericită la slujba mea anterioară, pentru că lucram peste program și eram pur și simplu nemulțumită. Am fost prea speriată să mă schimb. Până a apărut asta. Am început să-mi exersez talentul gratuit pe animalele familiei și ale prietenilor, apoi pe cele ale unor străini, dar de îndată ce mi-am creat conturi pe rețelele sociale, am început să câștig un număr constant de urmăritori și nu a trecut mult timp până când cererile au început să apară.”, a explicat Vasconez, potrivit tabloidului britanic Daily Star.

Nikki a fost uimită popularitatea de care s-a bucurat peste noapte. În prezent, are aproximativ 7.600 de persoane pe o listă de așteptare, care i-au solicitat serviciile. Femeia are o modalitate unică de a vorbi cu animalele: se uită la o fotografie a acestora și le pune telepatic întrebări.

Apoi, ea citește răspunsurile pe telefonul ei, astfel încât proprietarii să poată auzi conversația lor completă. Vasconez primește în prealabil numele animalului de companie, sexul și numele persoanelor din casă, dar recunoaște că se oprește să aprofundeze prea mult informațiile, pentru a-și împiedica „creierul uman” să modifice mesajele primite de la animăluțe. Ea poate comunica atât cu necuvântătoarele vii, cât și cu cele care au murit.

Comunic cu animalul primind imagini sau gânduri în mintea mea, precum și sentimente în corpul meu. Este o modalitate prin care animalul își exprimă ceea ce își dorește sau are nevoie, îi place sau nu-i place - este o conversație bidirecțională cu animalele care sunt vii sau cele care au devenit un spirit. Este ca și cum ai vorbi cu un membru al familiei umane.”, a mai spus femeia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net