A vrut să-și decoreze casa într-un mod inedit, dar a fost arestat


    Și-a decorat casa într-un mod unic, dar polițiștii n-au fost prea mulțumițiFoto: Getty
Și-a decorat casa într-un mod unic, dar polițiștii n-au fost prea mulțumițiFoto: Getty

Un bărbat din Marea Britanie a ajuns să aibă probleme cu legea după ce a săvârșit o acțiune aparent nevinovată, aceea de a-și decora casa cu luminițe de Crăciun. Felul în care a aranjat decorațiunile au atras însă atenția oamenilor legii care n-au fost deloc mulțumiți de ce au văzut.

Steve McGawley s-a gândit ca anul acesta să-și decoreze casa într-un mod inedit și trebuie să recunoaștem că a reușit. El a realizat din instalații de lumini un penis cu toate „dotările” aferent, precum și cuvântul pe care îl puteți citi în imaginea de mai jos și care face referire la părțile intime ale femeii, informează Metro.co.uk.


    Luminițele sale obscene l-au costat un arestFoto: Metro.co.uk
Luminițele sale obscene l-au costat un arestFoto: Metro.co.uk

La îneput, polițiștii i-au pus în vedere să dea jos decorațiunile obscene, dar cum bărbatul a refuzat, aceștia au fost nevoiți să-l aresteze. Lucrurile nu au fost atât de simple nici la acest capitol. El nu a putut la început să apară în fața oamenilor legii întrucât era dezbrăcat. „De ce nu puneți niște haine pe dumneavoastră?”, a fost glasul unei polițiste, căreia îndărătnicul indecent i-a răspuns: „Pentru ce?”

Steve a negat că luminițele sale ar fi obscene și s-a mulțumit să le spună că erau „festive”, dar în doar câteva minute a fost arestat. În mod paradoxal, nu toți vecinii s-au arătat ofensați de felul în care și-a decorat Steve casa, unii considerând că a fost chiar creativ.


    După ce a fost
După ce a fost

După ce a fost eliberat, bărbatul a rearanjat luminițiele astfel încât a tansmis scuze pentru caracterul ofensator al decorațiunilor precedente.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg