Aceasta este cea mai mare cutie de bomboane din lume! Conține tone de ciocolată

Ultima actualizare:

Acest nou record mondial pentru cea mai mare cutie de bomboane este visul oricărui iubitor de ciocolată! Cântărește peste 2,547 de kilograme, are 9,27 metri înălțime și 4,69 metri lățime și este, desigur, extrem de delicioasă.

Cea mai mare cutie de bomboane cu ciocolată, de la Russel Stover, a intrat în Cartea Recordurilor
Cutia de bomboane Russel Stover a intrat în Cartea Recordurilor (Foto: Facebook)

Ciocolata spectaculoasă, creată de brandul american Russel Stover, a fost umplută cu nouă arome diferite de: caramel, nucă de cocos, fructe, nuci, arahide, nuci pecan, cremă de zmeură, cremă de căpșuni, trufe și migdale. Cutia de peste două tone are 205 bucăți de ciocolată, cele mai mici bomboane cântărind 4,53 de kilograme, iar cele mai mari peste 16 kilograme.

În plus, 679,5 kg de migdale de dimensiuni normale acoperite cu ciocolată au fost incluse în setul de vis. 300 de invitați au aplaudat în timp ce Andrew Glass, arbitru oficial al Cărții Recordurilor (Guinness World Records), a prezentat certificatul directorului general al Russell Stover.

A fost realizată în 600 de ore

O echipă de trei inspectori alimentari a monitorizat întregul proces pentru a se asigura că toate liniile directoare privind siguranța alimentară au fost respectate. Ceea ce nu mulți știu este că, pentru a se califica pentru titlul Guinness World Records, cutia trebuia să poată funcționa precum una standard.

Cutia supradimensionată este replica celei de 266,48 grame a mărcii de ciocolată, fiind unul dintre cele mai populare produse de la Russel Stover. A fost nevoie de o echipă de aproximativ 20 de persoane pentru a deschide capacul de 272 kg, ca să demonstreze juriului că este la fel ca o cutie normală.

 În total 20 de designeri, ingineri și meșteri au lucrat peste 600 de ore pentru a proiecta și fabrica impresionanta cutie de bomboane asortate. Recordul a fost realizat pentru a comemora cea de-a 100-a aniversare mărcii Russell Stover. După eveniment, cutia a fost expusă la unul dintre magazinele brandului, iar bucățile de ciocolată au fost dăruite angajaților și celor care au donat în beneficiul organizației non-profit „Feed the Children/Hrăniți copiii”, partenerul caritabil al companiei.

„Pregătirea, planificarea și obținerea recordului mondial a fost un efort formidabil de echipă”, a declarat Tami Parr, manager de marketing digital al companiei. Recordul anterior a fost de 1.690 kilograme, stabilit de Thorntons și Russell Beck Studios, în anul 2008.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net