Această fată crede că a găsit „arma secretă” a seducției: parfum din secreții vaginale

Ultima actualizare:
A pus în aplicare acest experiment la întâlniri
A pus în aplicare acest experiment la întâlniri

Cu siguranță ați auzit de mai multe ori spunându-se în glumă că „dragostea plutește în aer”. Ei bine, o tânără a luat în serios această expresie și chiar s-a gândit să o pună în practică. Metoda? Și-a pus propriile secreții vaginale în parfum pentru a atrage mai ușor eventualii pretendenți.

Este o preocupare foarte veche găsirea formulei perfecte de parfum seducător, dar este foarte posibil ca răspunsul să fi fost chiar în fața noastră. Allison Ramirez a decis să pună în aplicare acest experiment pentru a vedea cât succes va avea în fața sexului opus. „Mi-am dat cu parfum făcut din propriile secreții vaginale pentru a vedea dacă am mai mult succes la întâlniri”, a mărturisit tânăra, potrivit The Mirror.


    A pus în aplicare acest experiment la întâlniriFoto: Instagram
A pus în aplicare acest experiment la întâlniriFoto: Instagram

„Cercetarea” ei a demonstrat faptul că fluidele vaginale ar putea „arma secretă” a femeilor când vine vorba de cuceriri. Tot ce a făcut Allison a fost să absoarbă cu un bețișor de urechi fluid din propriul vagin, pe care l-a înmuiat apoi în sticluța de parfum și l-a folosit în mod obișnuit.

Ea a povestit pentru revista „Cosmopolitan” că a observat o oarecare schimbare în privirea bărbaților cu care a interacționat. La început, în cadrul unei întâlniri romantice care s-a încheiat cu un sărut, apoi la o benzinărie și la un restaurant McDonald’s, unde a observat o oarecare receptivitate din partea băieților de casele de marcat.

image
image
image
image
image
image
Horoscop luna martie jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
Mihai Eminescu FOTO Profimedia jpg
spital jpg
rate banci jpg
dinti stomatolog ingrijire 11 7 2008 8 59 14 pm 0 jpeg