Această fată crede că a găsit „arma secretă” a seducției: parfum din secreții vaginale

Ultima actualizare:
A pus în aplicare acest experiment la întâlniri
A pus în aplicare acest experiment la întâlniri

Cu siguranță ați auzit de mai multe ori spunându-se în glumă că „dragostea plutește în aer”. Ei bine, o tânără a luat în serios această expresie și chiar s-a gândit să o pună în practică. Metoda? Și-a pus propriile secreții vaginale în parfum pentru a atrage mai ușor eventualii pretendenți.

Este o preocupare foarte veche găsirea formulei perfecte de parfum seducător, dar este foarte posibil ca răspunsul să fi fost chiar în fața noastră. Allison Ramirez a decis să pună în aplicare acest experiment pentru a vedea cât succes va avea în fața sexului opus. „Mi-am dat cu parfum făcut din propriile secreții vaginale pentru a vedea dacă am mai mult succes la întâlniri”, a mărturisit tânăra, potrivit The Mirror.


    A pus în aplicare acest experiment la întâlniriFoto: Instagram
A pus în aplicare acest experiment la întâlniriFoto: Instagram

„Cercetarea” ei a demonstrat faptul că fluidele vaginale ar putea „arma secretă” a femeilor când vine vorba de cuceriri. Tot ce a făcut Allison a fost să absoarbă cu un bețișor de urechi fluid din propriul vagin, pe care l-a înmuiat apoi în sticluța de parfum și l-a folosit în mod obișnuit.

Ea a povestit pentru revista „Cosmopolitan” că a observat o oarecare schimbare în privirea bărbaților cu care a interacționat. La început, în cadrul unei întâlniri romantice care s-a încheiat cu un sărut, apoi la o benzinărie și la un restaurant McDonald’s, unde a observat o oarecare receptivitate din partea băieților de casele de marcat.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net