Adevărul despre programul Start-Up Nation: nu îți dă statul bani de pomană

simeon stalpnicul png

Se apropie momentul în care proiectul Start-Up Nation România, lansat prin programul de guvernare PSD, va începe să primească proiectele. 

Cu ajutorul lui, Guvernul vrea să finanțeze cu 44.000 de euro 10.000 de noi afaceri. Cu toate acestea, oamenii sunt nemulțumiți. Uneori pe bună dreptate, alteori nu. 

Voi lăsa pe alții să vorbească despre lucrurile negative ale programului Start-Up Nation România. La momentul respectiv, eu am făcut o listă în opt puncte în care vorbeam despre faptul că programul e unul heirupist și care nu are un spirit antreprenorial dezvoltat, ci o componentă de ajutor social.

Între timp, multe lucruri au mai fost schimbate, programul Start-Up Nation România a fost ajustat și îmbunătățit. Schema e complicată pentru mulți - vom vedea, în timp, cât de ușor poate fi implementat și organizat prin birourile teritoriale. De asemenea, vom vedea și cât de rapid se vor livra fondurile către beneficiari.

De asemenea, nu mizez neapărat pe 10.000 de afaceri noi ale unor debutanți antreprenoriali, ci pe 10.000 de firme noi, multe dintre ele ale unor oameni care au deschis deja o afacere, dar vor să profite de această șansă și să folosească fondurile pentru o altă încercare, într-un alt domeniu. Nu e un lucru rău, doar că trebuie să realizăm că nu vor fi 10.000 de noi afaceriști peste noapte.

Află de ce Start-Up Nation România nu este pentru pomanagii

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
Charles, William și Harry jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
cub Costin Craioveanu png
catalin florin olar jpg
image
image
image
image
image
image
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg
Charles, William și Harry jpg
catalin florin olar jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock