Află care sunt inamicii cotidieni ai apetitului sexual!

image
Stresul acumulat influenţează negativ viaţa sexuală şi implicit dorinţa de a mai face sexfoto: 123RF

Lipsa sau scăderea libidoului este o problemă cu care se confruntă mulţi oameni şi se petrece adesea din cauze comune, ce ţin de stilul de viaţă adoptat. În articolul de mai jos, află care sunt inamicii cotidieni ai apetitului sexual!

Imaginea de sine

Imaginea de sine negativă este corelată cu o stimă de sine scăzută. Dacă nu te simţi bine în pielea ta, cel mai probabil, nu te vei simţi bine nici în dormitor. Încrederea în atuurile tale feminine este direct proporţională cu libidoul.

Problemele de cuplu

Conflictele nerezolvate şi resentimentele trebuie alungate dacă doriţi să vă redobândiţi intimitatea şi afecţiunea în cuplu. În special pentru femei, conexiunea la nivel emoţional cu partenerul de cuplu joacă un rol major în descătuşarea pe plan sexual. Aşadar, nu te aştepta la o reîntoarcere a libidoului, dacă în relaţia ta există certuri constante, infidelitate şi alte neînţelegeri fundamentale, care te lovesc pe plan emoţional.

Stresul de zi cu zi şi alimentaţia dezechilibrată

Stresul acumulat influenţează negativ viaţa sexuală şi implicit dorinţa de a mai face sex. Problemele cu banii, de la locul de muncă, grijile cotidiene, neînţelegerile cu partenerul de viaţă, o alimentaţie dezechilibrată sunt factori importanţi care duc la o viaţă sexuală nesatisfăcătoare.

Depresia

Depresia este cel mai periculos duşman cotidian al libidoului. În prezent, riscurile de depresie sunt în creştere, iar afecţiunea în sine, precum şi tratarea ei cu antidepresive, scad în egală măsură libidoul. 

3 alina ceusan 2 jpg
Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
anca serea fiica jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
tragedie cobadin jpg
293172253 1378552842655773 4982117340242158991 n jpg
image
image
image
image
George Simion FOTO Inquam / Ilona Andrei
iphone camera jpg
bem apa jpeg
gabriela firea nicusor dan jpeg
tragedie cobadin jpg
donald trump jpeg