Ai o relaţie la distanţă? Iată cum îţi poţi da seama că iubitul te înşală

20 septembrie 2018
article img
Partenerul Este din ce în ce mai reţinut la telefonfoto: 123RF

Ai o relaţie la distanţă şi bănuieşti că partenerul de viaţă ar avea o relaţie extraconjugală. Când comportamentul acestuia îţi dă de gândit, ar trebui să acorzi mai multă atenţie unor semnale pe care specialiştii le dau drept indicii sigure ale infidelităţii.

Este din ce în ce mai reţinut la telefon

Nu îţi mai povesteşte ce a făcut peste zi şi nu îţi mai pune atâtea întrebări aşa cum o făcea de obicei. Totodată, încearcă să îl suni la o oră mai târzie. Dacă doarme cu altcineva, cel mai probabil îşi va închide telefonul sau nu va răspunde, găsind apoi tot felul de scuze.

Te caută tot mai rar

Acestă atitudine trebuie să îţi dea de înţeles că mai are şi alte preocupări în afară de tine şi, uneori, pur şi simplu nu simte nevoia să îţi audă vocea. De aici şi până la infidelitate nu este decât un pas. Scuzele cum că a fost prea ocupat sau prea obositt sunt doar nişte minciuni.

Nu mai face planuri să vă vedeţi

Dacă o altă femeie i-a captat atenţia, cel mai probabil nu va mai investi prea multe în relaţia cu tine. Vei observa totodată că încearcă să scurteze timpul pe care îl petrece vorbind cu tine la telefon sau pe internet.

Uită ce discutaţi

Atunci când un bărbat este cu adevărat întrăgostit ţine minte fiecare cuvând pe care il  spune iubita. Dacă remarci că te întreabă ceva ce tu i-ai mai povestit şi că uită lucruri esenţiale despre tine, înseamnă că nu este prea implicat în discuţiile voastre.