Am aflat ce-și doresc bărbații în pat!

12 mai 2016
article img
Bărbații îi doresc ca lucrurile să fie mai încinse în pat.www.clickpentrufemei.ro

Este o întrebare pe care și-o pun multe femei, iar răspunsul este de cele mai multe ori o enigmă. Noi îți oferăm însă câteva indicii despre ce-și doresc bărbații în pat.

Le place să preia controlul

De multe ori femeile simt nevoia să demonstreze că sunt pricepute în pat. Bineînțeles că este nemaipomenit să vezi că reușești să aduci bărbații pe culmile plăcerii, dar și ei vor să-ți satisfacă partenerele. Așadar, nu prelua tu tot controlul, ci lasă-l și pe el, pentru a-i gâdila orgoliul că este un adevărat armăsar în pat.

Adu desertul în pat

De câte ori nu ai văzut în filme scene în care din preludiu unde în rol principal era un bol de căpșuni cu ciocolată? Ei bine, și bărbații visează la o scenă din care nu lipsește un tub cu frișcă și o parteneră cu multă imaginație. Poți folosi de asemenea înghețata în zilele caniculare sau siropul de ciocolată.

Un show de striptease

Dacă în mod normal vă dezbrăcați rapid unul pe altul pentru a ajunge mai repede în pat, data viitoare încearcă ceva nou. Cu această ocazie îți poți cumpăra o lenjerie intimă sexy. Nimic nu poate fi mai plăcut când ajunge seara acasă ca o parteneră îmbrăcată provocator care dansează pentru tine în timp ce își scoate hainele.

Află ce-şi doresc bărbaţii în pat pe clickpentrufemei.ro.