Antrenorul vedetelor te învață cum să faci bani

image

La doar 29 de ani, Iulian Dinu, antrenorul personal al multor vedete din România, trece de la sport... la afaceri! El lansează un nou proiect dedicat special pasionaților, îndrăzneților, viitorilor antreprenori ai țării, care își doresc să acumuleze cunoștințe în toate domeniile: antreprenoriat, marketing, coaching, PR și comunicare, online marketing, în cadrul Business Education School.

Business Education Schoolse bazeaza pe reale experiente, din care cursantii pot cu adevarat sa invete cheia succesului, dar si greselile si dificultatile in crearea si dezvoltarea propriei afaceri.Vor invata ce inseamna lucrul in echipa, provocarile la care vor fi supusi in cariera lor, greutatile si depasirea lor, dar si cum sa atinga succesul si sa il pastreze.

Antreprenorul Iulian Dinu promite să îi susțină pe viitorii cursanți

“Nu vindem vise ci realitati! Nu ne dorim sa cream fantezii, sa visam cu ochii deschisi. Ne dorim sa impartasim experiente adevarate, prin care formatorii nostri au trecut, provocarile la care au trebuit sa faca fata si pasii prin care au trecut ca sa isi ridice afacerile la un nivel inalt. Cursurile se vor axa pe studii de caz, pe teme practice, oferindu-le tuturor posibilitatea sa lucreze concret pe propriul business sau pe propria idee de afacere, astfel incat sa primeasca solutii reale pentru infiintarea sau cresterea afacerii.”spune Iulian Dinu. 

simeon stalpnicul png

Școala de bussines a antreprenorului va avea cursuri personalizate acreditate internațional

“Business Education Schoola pornit din dorinta de excelare, de perfectionare si de dezvoltare a unui viitor stralucit, atat al viitorilor anteprenori ai tarii cat si a tinerilor dornici de a isi pune bazele unei cariere de succes. Suntem de parere ca doar cunostintele generalizate despre fiecare subiect in parte nu sunt indeajuns. Ne propunem sa personalizam fiecare curs in parte in functie de cerintele, nevoile, provocarile si dificultatile fiecarui cursant, astfel incat, dupa finalizarea cursurilor, ei sa poata puna in aplicare cunostintele acumulate.” declara Iulian Dinu. 

FotoJet jpg
Reghe, botez Liam jpg
Anamaria Prodan jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
Cea mai importantă persoană din viața mea mp4 thumbnail png
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Te cunosc de undeva Foto Antena 1 jpg
nava cereale pleaca din berdeansk foto twitter via news.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Phoebe Lee Matthew a fost mușcată de o „văduvă falsă” jpg