Are 55 de ani, dar nimeni nu o crede! E cea mai sexy bunicuță: „Trebuie să scot buletinul la magazinul de băuturi alcoolice”

Multe femei pot spune că s-au întrebat, cu siguranță, măcar o dată în viață, cum vor arăta când vor îmbătrâni. Ei bine, „bunica sexy”, așa cum chiar ea se intitulează, Ninette Longsworth, din Canada, are 55 de ani, însă, este adesea confundată cu o persoană care are 20 de ani, datorită aspectului ei tineresc. Ba chiar i se cere buletinul la magazin atunci când cumpără alcool și oamenii spun despre ea atunci când o întâlnesc că este „sora” copiilor ei. 

O „bunică sexy”, așa se consideră Ninette Longsworth / Foto: Instagram
O „bunică sexy”, așa se consideră Ninette Longsworth / Foto: Instagram

Ninette Longsworth, „bunica sexy” din Canada, povestește că adesea, în ciuda faptului că are vârsta de 55 de ani, este confundată cu o persoană care are 20 de ani datorită aspectului ei tineresc. Oamenii au un șoc când ea își dezvăluie vârsta reală, mai ales că, atunci când o întâlnesc, o confundă cu „sora” copiilor ei. Antrenoare de fitness și mândră de faptul că arată bine și că se simte tânără, femeia nu se sfiește să își arate corpul de invidiat și și-a câștigat faima pe platforma de socializare Instagram, acolo unde are mii de urmăritori.

„Oamenii sunt mereu surprinși de cât de bătrână sunt. Ori de câte ori sunt cu copiii mei se uită la noi confuzi. Nu arăt suficient de bătrână pentru a fi mama lor și ne confundă că suntem frați și surori. Chiar de curând mi s-a cerut buletinul la magazinul de băuturi alcoolice”, a declarat ea pentru tabloidul britanic DailyStar.

Ninette: „Copii mei vor împlini anul acesta 26, 28 și 35 de ani”

Bunicuța a devenit și mai obsedată de haltere și sport când căsnicia ei de 24 de ani s-a destrămat în urmă cu aproximativ patru ani. Lucrează ca antrenor personal și, de asemenea, vinde îmbrăcăminte de fitness. Încă de la 13 ani ea a devenit un guru în fitness. De asemenea, Ninette se consideră o mamă cool: „Sunt mămica mișto care este invitată la toate petrecerile și nunțile. Copii mei vor împlini anul acesta 26, 28 și 35 de ani”.

Totodată, vorbind despre aspectul ei tineresc, Ninette a spus că totul se rezumă la a te simți încrezătoare: „Mă simt încrezătoare și energică pentru că sunt în formă. Cred că dacă arăți bine, te simți bine. Emani sexualitate. Oamenii sunt mai atrași de o femeie sexy, încrezătoare”, a încheieat ea, potrivit sursei menționate.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
masa de paste shutterstock jpg
wizz air avion jpg
image png
iepure paste istock jpg
oua jpg
image png
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
atena pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net