Are șase soții și a cheltuit o avere pentru un pat în care să încapă toate! Detalii halucinante

Influencerul Arthur O Urso (32 de ani), din Sao Paulo, Brazilia, duce o viață la care visează mulți bărbați! El are în total șase soții și doarme cu toate în pat.

Arthur O Urso alături de nevestele lui (foto: Instagram)
Arthur O Urso alături de nevestele lui (foto: Instagram)

Arthur O Urso a divorțat de patru ori până acum

Pentru a putea face asta a investit 90.000 de dolari, iar asamblarea „cuibușorului de nebunii” a durat 15 luni.

Pentru patul de șase metri al lui Arthur O Urso a fost nevoie de 950 de cuie și de o echipă de 12 oameni pentru a-l asambla.

Ideea pentru acest pat uriaș a venit din cauza lipsei de spațiu. De multe ori am fost nevoit să dorm pe canapea sau chiar pe podea, pentru a le face pe plac soțiilor mele. Am vrut să îmi fac viața mai ușoară”, a declarat Arthur, potrivit tabloidului Daily Star. Viața de poligam al lui Arthur O Urso a început în 2021, atunci când el și prima sa soție, Luana Kazaki (27 de ani), au decis să aibă o relație deschisă.

Arthur O Urso a avut nouă neveste la un moment dat. Poligamul a divorțat de patru dintre soțiile sale anul trecut, dar a adăugat-o recent pe Olinda Maria, în vârstă de 51 de ani, pe lista partenerelor sale de viață, având astfel șase soții în total. 

El și-a oficializat căsătoriile cu toate nevestele lui la o biserică catolică, deși acest lucru nu este tocmai acceptat, pentru că poligamia este încă ilegală în Brazilia. Arthur O Urso și partenerele lui au și cont pe platforma pentru adulți Only Fans, acolo unde câștigă 60.000 de dolari pe lună.

Arthur doarme cu toate în pat (foto: Instagram)
Arthur doarme cu toate în pat (foto: Instagram)

Arthur a spus anterior că se luptă să echilibreze nevoile soțiilor sale, fiind forțat să elaboreze un program sexual pentru a putea ține pasul.

Viața noastră sexuală este cu adevărat distractivă și plăcută. Am făcut un program de sex, dar respectarea unui orar a cauzat multe probleme și uneori simțeam că trebuie să fac sex din cauza programului, și nu din plăcere. Desigur, mi s-a întâmplat și să fac dragoste cu una dintre neveste, în timp ce mă gândeam la alta”, a mai spus brazilianul.

Cu toate acestea, Arthur O Urso susține că își iubește toate partenerele în mod egal și că nu are o nevastă preferată. Pe viitor, bărbatul vrea să devină tată, însă nu plănuiește să aleagă care dintre femei să devină mai întâi mamă, lăsând totul pe mâna destinului: „Pentru moment aplic strategia prima venită, prima servită”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net